startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

21:00

Jag fick iPoden idag :D
Och så har jag varit med Ellen nu som är här.
Höstlov är bra för mig.

hfghfghfghf vbnbnv jghjgh

jhjhjgh

11:34


Jag hämtade ut biljetten till Håkan igår tillsammans med Alis, Amanda, Ida, Adina, Linnea och Linus. Det ska ju bli skitkul kom jag på nyss. Annars så hade Amanda och jag rätt tråkigt igår. Vi gjorde varm choklad och spelade alfapet vilket slutade med att jag vann med 100 poäng (skryter ja, jag vet) över Amanda efter att hon blivit så sur och skakade om hela spelplanen med händerna. Bara för att jag la toppenordet MUR. Vi blev sura och slötittade på pepriserna av Gossip Giirl och Andra Avenyn.
Pappa beställde en iPod till mig i söndags också, så den ska komma denna vecka. Nu är jag nästan pank och jag ska dessutom leta fram 25 kronor till Linnea också, som så snällt lånade ut sin hundralapp, så att pengarna skulle räcka till biljetterna igår.
gfdgdfgdf
jag saknar stockholm. :>

23:14

Filmen var bra och Tom var snygg.

18:25

lököllökö
JAG HAR HITTAT HUNDRAKRONOR!
...i en låda hemma hos mig när jag letade efter ett presentkort på bion. Jag hittade prestenkortet OCH en "check" där jag får en stor popcorn och dricka OCH en hundring i lådan, alltihopa i ett kuvert som jag hade fått på skolavslutningen i juni! Jag hade helt glömt bort det så jag ät jittejitteklad!
Och ännumera glad blev jag nu när mamma kom upp med en godispåse till mig!
Iallafall så ska jag på bio snart med Alis och Anna. Patrik 1,5 ska vi se. Det blir bra. Och imorgon kommer Ellen-snellen-karamellen hit till hennes favoritstad! (Eller inte) Och så ska Alis och Ida (Anna eller någon annan kanske också skulle med, minns inte) och jag hämta ut Håkan-biljetterna på maxi. Amanda ska ju med med men hon skulle till Karlstad imorgon tror jag.

Och så blir det Stockholm på fredag och jag blir väldigt glad när jag tänker på det! Haha.


ffdf  lökölölk öklöklkö
två höstiga bilder ifrån mina fönster och en annan bild på en kul skiva jag hittade på en gata.

19:14

Jag klippte och färgade utväxten idag, och blev mer än nöjd! Efter det var det meningen att jag skulle ned och köpa iPoden på stan, men de mycket smarta människorna som jobbar på Expert här i stan hade bara tagit hem blåa iPods iställen för röda. Åh, vad sur jag är nu. Pappa och jag var ju faktist där i måndags, eller tisdags, och beställde en röd och han som jobbar där sa att de hade röda och andra färger tills på fredag, absolut. jaja, så jag cyklade till Ann-Li's istället.
gfgfdgf ghfghghghfgh gfddggdf
some ego-piiiix.

16:38

Jag gör detta test för att det är så dumt. Man är väl inte fet bara för att man gillar mat och godis?


HUR FET ÄR JAG ?

MAT

Mat jag tycker om;
[x] Pizza
[x] Allt friterat
[x] Donken
[x] Max
[x] Sibylla
[x] Burger King
[x]Tacos
[x] Kebab
Summa: 8

Snacks och godis jag gillar:
[x] Chips
[x] Popcorn
[x] Lösgodis
[x] Choklad
[x] Lakrits
[  ] Mint
[x] Salta Pinnar
[ ]Gelé
[x] Skum
[x] Kola
Summa: 8

Dricka jag gillar:
[  ] Allt med alkohol
[x] (Coca) Cola
[x] Lightläsk
[x] Fanta
[x] Sprite
[x] Trocadero
[  ] Kolsyrat vatten
[x] Kolsyrat vatten med smak.
[x] Red Bull eller annan energigivande dricka
[x] Must
Summa: 8

MOTION -
[  ] Du motionerar varje dag
[  ] Du motionerar 3 - 5 dagar i veckan
[x] Du motionerar 1 - 3 dagar i veckan
[  ] Du motionerar aldrig
Summa: 1

DIN KROPP

[x] Du har dubbelhaka
[x] Du har vällingkinder
[  ] Ditt midjemått är större än 90 cm.
[  ] Din vikt är över 68 kg
[  ] Du har klädstorlek 42 (M)
[ ] Du har blivit kallad tjockis
[  ] Du har blivit mobbad för det.
Summa: 2

HÄLSA

[ ] Efter 2 meter när du springer, så är du "död"
[ ] Ditt beeptestresultat är under 3.
[ ] Du går / har gått hos en dietist
[ ] Du har gått i en grupp med andra överviktiga
[ ] Du har fått sjukdomar som fetma eller diabetes.
Summa: 0


SUMMA: 27

0-10: Hej skinny. Du bör nog äta mera!
11 - 19: Du är "normal"
20 - 25: Du kanske bör tänka på din vikt.
26 - 35: Du är tjockare än andra. Se upp! Speciellt vid juletid.
36 - 42: TJOCKIS

19:36

Jag måste ha denna tröjan nu!!!!!! (bilden) Det är det snyggaste jag någonsin sett. På fredag är det höstlov, och jag ska klippa mig och köpa en iPod (det där med klippningen höll jag på att glömma bort). En röd iPod tror jag det blir. Men blå och gul ör också fint så jag vet inte än. Och sedan, på halloween, åker jag till Stockholm. Det är synd att inte så många affärer är öppna då (enligt mor min)  under den helgen. Det är väldigt, väldigt synd.
Min blogg är väldigt ytlig och så, hahah.
ghghfghf 

17:53

Rätt kul dag. Anna, Alis och jag cyklade hem till Alis efter skolan. Spelade lite Spore i fem minuter innan vi cyklade ner till stan. Där kollade vi på Ann(e?)-Li's för de ska stänga de med. Nu finns det väl bara en affär kvar i Lyran, den där blomsteraffären. Efter det fikade vi på Ejes och sedan fikade vi på Maxi och så. Efter det såg vi någon skylt där det stod "blablabla firar 40 år" så vi cyklade dit för det kunde jag vara trevligt och så och vi hade ju inget annat att göra. Det var det inte. Stället där de firade den där föreningens födelsedag var i Hembygsgården, i det stora röda huset med café på bottenvåningen. Vi gick halvvägs upp för trappan men vände när vi såg hur det såg ut. Det enda som fanns där inne var en "utställning" med en massa gamla gruppbilder på sjuksköterskor från 90-talet, ett bord med några godisar och saltapinnar och två stycken pensionärer. Vi sprang snabbt ut där ifrån men hann inte så lång för en av pensionärerna hann ifatt oss och vi gick upp igen, fick en varsin godis och ett varsit frågeformulär där vi skulle svara på frågor. Allt var bara pinsamt så vi började skratta medans pensionärerna berättade för oss om deras förening, och vi sprang därifrån efter att snabbt kryssat för några frågot på papprena. Det var kul...

16:15

FY FAAN!
Är två ord som beskriver skolfotot där bara jag är med på. Det är ju inte ett så viktigt kort, men ändå. Mormor, morfar, farfar och farmor kommer ju skämmas över mig och inte vilja ta emot dessa kort i julklapp. USCH! Mina ringar under ögonen syns hur bra som helst. Och på halsen är jag ju helt röd. Och jag har en massa småsår överallt.
 Klasskortet hade jag ju redan sett.
ghfghfghf gfgfgfdgfd
det syns inte riktigt hur ful jag blev på bilden över.

18:41


Jag är såhär lite glad nu för att min dator, eller hårdisk ska jag nog skriva, har ju varit ganska full nu rätt länge (full på bilder m.m). Så jag har fått rensa bort massa bilder, tagit bort spel jag egentligen gillar och så, rätt ofta. Men nu, alldeles nyss hittade jag en mapp där pappa hade kopierat all sin musik och lagt in i min dator ifall hans skulle krascha eller så. Så jag tog bort den mappen och nu är allt frid och fröjd :>.
Idag var jag hos tandläkaren. De tycker att jag kanske behöver tandställning för att två av mina tänder sitter lite över alla andra. Det var gränsfall, sa de iallafall. Isåfall måste jag dra ut 2-4 tänder där uppe och sedan ha räls i ett och ett halvt år. Det vill jag inte. Efter tandläkaren skjutsade mamma hem mig och jag värmde piroger och lyssnade på P3. Det var någon som pratde om mode-veckan i Paris där. Sedan 10 minuter innan nästa lektion började kom jag på att det var idrott, och bad, och jag hade ingen cykel. Så jag gick, och cyklade och bytte om väldigt snabbt till skolan och badhuset iallafall. (och så måste jag skriva om att det var väldigt fint och höstigt väder, jag älskar hösten)
Ja, i helgen var jag ju i Göteborg, hos Ellen med min familj. Vi var på Myrorna, åkte spårvagn, gick promenader i Slottskogen och gjorde andra, ganska Göteborgska saker. Och så spelade jag wii och en massa andra tv-spel med Ellens bror. Det var trevligt.
fdsdsf jhgjgh gfgf gfgf

Nu är jag sugen på pastasallad igen.  Och så vill jag lyssna på the Kooks, sticka eller se på Gossip girl. Det är synd att Gossip girl bara går på söndagar. Snart kommer min farmor tror jag.

20:48

Jag känner att jag måste göra en ny header. Gillar inte den här flamingo-headern något vidare.
Igår kom det förresten ljud på Sims igen. Helt otroligt och mysko, men väldigt bra.
Och så vill jag ha Spore, haha. Jag brukar inte gilla spel och så, men det vill jag faktist ha.

20:43

Var med Alis och Anna idag. Vi köpte billiga kolor på Lillemors. Sen stack vi och gratisfikade och efter det cyklade vi till Maxi och satte oss på en bänk där utanför ganska länge. Tills det blev kallt och så. På Maxi skulle Anna och Alis köpa dricka, men de hade höjt priset två kronor på drickorna, så de sket i och köpa det. Jag kommer att vara smällfet om jag inte slutar äta och dricka en massa äckelsaker. Jag har ju ätit 5 bullar, nästan en halv chipspåse, en massa popcorn, en massa kolor, druckit  2 paket juice, massa popcorn, nåra kakor och ännu mera bara de senaste 3 dagarna. usch.

Igår tog jag ned alla affisherna på mina väggar och satte upp dem igen tillsammans med en massa andra. Det blev bättre såhär, men mitt rum är fortfarande fult som stryk. Och tråkigt, omysigt och tomt. Annas rum var förresten jättefint. Jag måste nog vara den sista Anna känner som ser det nu när det är nymålat. Eller kanske inte nymålat, hon målade väl om under sommarlovet. Det är iallafall turkost och fint nu. n m

21:44

Namn: Astrid
piercingar: Öronen
Tatueringar: Nej.
Längd: ca 170 tror jag.
Skostorlek: Stort.
Önskar du att du bodde någon annanstans: JA!
Tänker du på självmord: Nej.
Tycker andra att du är attraktiv: vet inte.
Dricker du : Nej.
Använder du droger: Nej.
Röker du: Nej.
Vilket shampoo använder du: Ingen aning...
Vilken parfym använder du: Jag använder aldrig parfym.
Vad är du rädd för: Jag är väldigt rädd för bränder och eldsvådor och så.
Gillar du att tvätta: Nej,
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja! :>

SENASTE..
Film du hyrde: Jag hyr aldrig film, men jag tänkte faktist hyra någon film idag.
Film du köpte: Jag köper inte film. Jag får filmer. Den senaste jag fick Var HP 5.
Låten du lyssnade på: Håkan hellström - Rockenroll blå ögon igen
Låten du hade på hjärnan: Parken - Jag har varit vilsen Lisa
Låten du laddade ner: Minns inte. Det var rätt länge sedan.
Personen du ringde: Amanda?
Tv program du tittade på: Parlamentet :>
Personen du tänkte på: Sanna Skoglund.

FÖR ELLER EMOT...
Långdistansförhållanden: För?
Utnyttja någon: Emont.
Självmord: Emot såklart.
Teenage smoking: eh, emot.
Att använda droger: Emot.
Sex före äktenskap: För.
Köra onykter: Emot.
Förhållanden: För. Kan man vara emot det?

FAVORIT...
Mat: Pastasallad!!!!
Låt: Rockenroll blå ögon, Magiskt men tragiskt.
Sak att göra: Mycket.
Sport: Har ingen favorit sport.
Dryck: Te. Nej, juice, apelsinjuice. Eller... det beror på tillfället och så.
Kläder: Klänningar och koftor och stora t-shirts.
Film: Typ svenska filmer, och dåliga amerikanska tonårsfilmer, haha.
Bil: HAHAHAH. Jag har ingen favorit bil!

HAR DU NÅGONSIN:

Gråtit över en pojke: Nja. Ja.
Gråtit över en flicka: Ja.
Ljugit för någon: Ja.
Varit i slagsmål: Nej.
Blivit arresterad: Nej.

ANTAL...

Gånger du varit kär: ingen tror jag. Eller jo, faktist. typ 2.
Gånger ditt hjärta brustit: Vet inte.
Tjejer du kysst: Jag har inte kysst någon tjej. Mer pussat.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några gånger!
Ärr du har på kroppen: Små ärr. Och så kommer jag väl snart få ett på ena armen tror jag.

Vad/vilket
Ska bli skoj: Göteborg!
Ska inte bli skoj: Hah, jag skriver som Anna, skolan imorgon.
Sparar du till: iPod.
Väntar du på: Vintern.
Pålägg som gäller: Inget helst.
Dagens dryck: KOMJÖLK!

SENASTE...
Personen du fick mail av: Jag skickar/läser inte mejl.
Personen du fick brev av: Det var länge sedan, så jag vet inte.
Personen du fick sms av: Orkar inte kolla...
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår.
Saken du köpte: chips och dricka.

Var det kul: Va? Att köpa chips och dricka? Nej, det var inte så speciellt kul.
Hur tidigt stiger du upp: Halv åtta vardagar, på helger runt 11. Idag vaknade jag halv 1.
Gillar du att slåss: Nej.
Vad ska du göra ikväll: Läsa, sova.
Är du seriös: Om jag vill det.
Vad är du allergisk mot: Inget.
Var har du ont: På in arm :<
Använder du hårspray: Ja.
Kan du stå på händer: Nej.
Favorit serie: Ingen.

Håkan Hellström eller The Ark: Jag gillar båda, men Håkan är bäst!
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars?
Salt eller socker: Socker.
Gillar du ketchup: Ibland.
Är du glad nu: Nej inte så värst.
Var du glad igår: Jorå.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Nej.
Vad dansar du till: Musik.
Göteborg är: En väldigt fin stad.
Stockholm är: En ännu finare stad.
Kan du sjunga: Kan, kan jag väl, men fint vet jag inte om det är..
Mer värt än guld: Det finns det mycket som är.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti kanske?
Ett land jag helst vill besöka: Just nu Storbritannien. men jag vill besöka väldigt många länder...

22:22

jhjghgjhVi hade kickboxning idag sista timmen. Det var inte så kul, nej. Efter det cyklade jag hem och duschade, rostade mackor, lyssnade på radio och hittade ett brunt furkantigt paket med dEliA*s logga på. Inuti fanns två jättefina tröjor. Äntligen!
Alis, Anna och Isabelle kom. Vi cyklade och köpte 5 liter dricka, ett paket juice, två paket kakor, två påsar chips och ett paket mums-mums. Sedan cyklade vi till Alis, poppade sjukt mycket popcorn med smör på. Vi skulle egentligen se på nån film också. Det blev aldrig så. Vi åt upp hälften av allt vi hade köpt innan vi satte på den första filmen. Den var dålig och varken Isablä eller Anna hängde med i handlingen så vi bytte till Pollux-filmen "Egen häst". Det var inge vidare heller. Så vi såg tillslut på någon halvbra film. Eller, jag och Alis och kanske Isablä tittade. Anna mest spelade gitarr, skickade SMS och var arg. Anna stängde tillslut av filmen och vi cyklade till Isablä, Anna, sen mig.
Sedan gick vi till Ida. Vi mötte Elin och Sanna på vägen. Elin hade köpt tre tröjor hos nån och Sanna var påväg från Ida. "För att de hade ställt fram dip". Haha. Vi gick till Ida iallafall och det regnade lite smått, var halv mörkt och höstigt ute. Det är underbart. Jag älskar hösten! Ida var med oss när vi kom fram. Vi gick, Ida och jag cyklade då, till Alis, för att "råka" finnas utanför Jockes hus när Dimmi skulle komma. Sedan kom nån på att Dimmi och Jocke inte skulle komma förens om en timme, så vi satte oss och deppade på Alis altan. Efter en halvtimme senare cyklade Ida och jag hem. Det var höstigt det med, och vi sjöng "Jennie let me love you". Ida sjöng "Kenny let me love you".
njgh hggh gfgfgf 
ghghf nvvbnvbn ghghgh

21:19

Jag ska börja blogga mer.
Nu har jag tittat på Palm-Johan och rostat mackor. Det känns lite som det gjorde början av september. Jag såg på TV varje kväll, gjorde te och ibland rostadejag även mackor i reklampauserna...