startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

20:05

Bob Hund kommer till PIP, jag är glad, jag är glad, jag är glad!!!!

15:20

Telefonsamtal runt klockan tolv tidigare idag:

Astrid: Vet du vad pappa? Nu när du kommer hem och det har blivit helg och allt då kan vi väl ta och laga ihop värsta fina luchen va? Alltså vi behöver inte äta rester eller så utan vi lagar något riktigt, riktigt, riktigt RIKTIGT GOTT! Eller hur? Vi kan ju äta något skit festligt till lunch idag. Ja, herregud vi kan ha skitmysigt och festligt! Vad säjs om det?
Pappa: Ja...KORV!

eh, ja pappa och jag har inte riktigt samma uppfattning av vad fin och festlig mat är för något.

17:02

Ändrade precis om designen lite sådär spontant. Blev väldigt nöjd faktist.
Nu skulle jag behöva hinna pallra mig iväg till Maxi och köpa ett paket djupfrysta blåbär till pappa. För jag åt nämligen upp alla vi hade igår och så var det visst hans och han blev sur och så, eheheeeh, ja. Men jag orkar inte cykla och jag orkar inte gå. Och så är det mörkt också. Jag vill inte ha vinter längre. Jag hatar det. Och så är hela februari, mars och april kvar innan det blir riktigt fint och bra ute. Sådär vid 13 April börjar vädret bli helt okej tycker jag. uuuääääh.

15:38

flickr favoriter 28 januari.
Mina senaste favoriter på Flickr.

Just nu är jag sjuk och har varit det i kanske två veckor nu. Det är inte så roligt. Särsligt inte när man inte får vara hemma från skolan. Min näsa rinner som en vattenkran och  snoret har precis samma konsistens som vanligt vatten. Varmvatten kanske för näsan är röd som ett rödljus för att citera min mentor i skolan. "Nämen din näsa är ju röd som ett rödljus, ett stoppljus,  haha, rudolf med röda mulen, hahaha, eller en tomat kanske".
Jaja, ikväll ska jag lägga bud på en grej på Tradera, titta lite på Top Model, dricka forestfruit-te i min bruna mugg med vita prickar på och jag ska använda en av de ganska gamla teskedarna jag har och ha i tre teskedar honung från Värmland. Och så ska jag fundera lite mera på att permanenta håret och längta ännu mera till London. Och Primark. Se bara den andra bilden på andra raden upp på bilden så förstår ni vad fin Primarks vårkollektion måste vara (har bara sett tre, fyra bilder). Och vad kan klänningen på bilden kosta? Ett pund? 

16:11

Jag tycket att "Eaten by you love" är en GRYM låt. GRYM med stora bokstäver.
Kände att jag var tvungen att skriva det någonstans. heheh

19:23

gdfgdfgdf gdfgfdgfd
Bild från igår och bild från idag.

13:41

heh
Ska klippa mig snart. Och färga lite utväxt. Funderar på att sätta på ett Gossip Girl avsnitt sålänge. Jga är sugen ¨på chokladpudding.

17:41

Det måste ha varit många dagar sedan jag skrev här.
Hela denna helgen har jag varit sjuk. Inte så kul. Men idag har jagiallafall hunnit med att sortera alla mina gamla tidningar. Och det är inte lite. Nu sitter jag och lyssnar på The Kooks (oj, ovanligt) och äter små, små bitar kinderäggschoklad. Så att den räcket längre. Jag tror jag har haft den i en timme snart.
Presenter.
fina födelsedagspresenter.

Sanna
en söt kusin.

21:40

Åh, jag har fått så himla fina presenter. Jag är verkligen skitglad! Bland annat fick jag en fin, rosa kaninlampa. Den är enormt vacker.
Och alldeles nyss fick jag reda få att Marit Bergman kommer till Karlstad 13 april (tror jag det var). Då måsta jag dit. Jag har ju gillat hennes sedan jag var elva, tolv år. kulkul.

18:30

Ja, somsagt var jag ju i Karlstad igår, där jag köpte en mobil, eller ja mobilen köpte mamma, en väggalmanacka och en dagbok, heh.
Först åkte vi och köpte mobilen. Jättefint och enkelt nummer tog jag. Det är jag nöjd över, haha. Hela telefonen är jag rätt nöjd efter. Den känns lite plastig och kameran suger, man jaja, annars är den väldigt fin och så.
Efter vi hade köpt mobilen skulle jag in till Åhléns så jag fick en kvart på mig eftersom mamma skulle till universitetet efteråt. Så jag hade väldigt bråttom för jag var tvungen att ta ut pengar också. Och väl inne på Åhléns när jag skulle betala och hade skitbråttom stod en kärring (ja hon var en kärring) i kassan och småpratar med sina pensionärsvänner, eller småpratade gjorde hon inte, hon storpratade fasst jag stod bakom i kö och väntade. Så där stod hon och snackade i flera minuter (det kändes som flera, det kanske bara var en eller två, men det är inte så bara ändå) med tanterna före mig. Åååååh, jag var så sur på henne. Om det nu var så himla viktigt att prata med dem kunde hon väl tagit betalt för mina  TVÅ, BARA TVÅ grejer samtidigt eller iallfall ta mig emellan och pratata färdigt med dem sen. Men nejnej, så där stod jag och väntade och när det var min tur sa hon inte ens hej utan var jätte dryg och tittade på mig som om det var min plikt att säja hej först. Så det gjorde jag ju tillslut, sa hej alltså. Och först då scannade hon in mina TVÅ små grejer. Hon var allmänt otrevlig och dryg. Dryg är ett väldigt bra ord som beskriver exakt hur hon var, hon skulle passa att heta det också.
Jaja, väldigt mycket onödig, ful text om henne alltså, men jag var och är sur.
Efter Åhléns åkte vi till universitetet och jag väntade i en soffa bredvid en ful plastväxt i kanske fyrtio minuter innan vi åkte hem igen.

Idag har jag använt min mobil som bara den, haha. Det var varit kul, helt nytt för mig kändes det som. Senaste SMS jag hade skickat innan idag var i oktober. Och det var bara ett SMS. Innan det hade jag inte skickat något sedan september. Det är ballt. Riktigt ballt.
Annars så fick jag sluta en timme tidigare för jag skulle till Djurgården och få en "diagnos" typ på att jag har tinnitus. Det blev aldrig något sånt, varför skriver jag inte, haha.

Nu ska jag ned i köket och hjälpa till att baka lite, för jag fyller ju år imorgon. Då får jag ett par Dr Martens blandannat. Hoppas jag får Konk också. Det är det jag önskar mig mest iår.
0703114406

20:54

Ingenting har hänt. Förrutom att jag har bakat chokladbollar, åkt skidor i Storstenshöjden och varit och ätit middag hos några jag inte kände. Allt detta i helgen alltså.
 Idag har jag varit skittrött hela dagen, haft lite smått ont i huvudet och tittat en himla massa på TV. Jag fick en Spotify-invite idag också förresten. Det gjorde dagen lite bättre.
Imorgon ska jag till Karlstad, eftersom mamma ska till universitetet. Då ska jag bara in på Åhléns i tretton sekunder.
På onsdag fyller jag år också.

21:00

Ida, Alis, Amanda och jag.

13:45

Jag glömde tillägga att bilden till vänster är ful som stryk och att jag ska sluta fylla bloggen med skit.

13:43

Jag längtar till sommaren. Även ifall jag vet att denna sommaren kommer bli skit. Hela 2009 kommer bli skit. Och 2010. Och 2011. Och 2012. Jag hatar Kristinehamn! Det är fjorton grader inomhus. Jag fryser. Och jag vill till London. Förresten har jag lockat håret idag. För jag fick lust.
vcxxcvcx fdsdsf

20:56

gfdgfgfd dgfdfggf

Hallå gott folk!
Jag är otroligt less på bilddagboken. Orkar inte lägga in något och när jag gör det får jag cirkus tre kommentarer. Tråkigt och dåligt. Men jag ska inte klaga! För då blir jag precis likadan som alla "attentionwhores" som är en av anledningarna till att jag inte orkar med bilddagboken. Jag sitter verkligen och gör högljudda kräkljud när jag läser deras fula bildtexter och sedan alla klychiga, äckliga kommentarer. Menmen, jag ska ju somsagt inte klaga. Men en sak jag måste få klaga på är att jag har glömt min fina, bruna axelremsväska i Stockholm. Ajajajaj är det. Där i låg mitt bankomatkort, H&M-kort, presentkort och en himla massa kontanter. Och de där kontanterna skulle passat väldigt bra tidigare idag när jag följde med pappa till stan för att köpa batteri till hans gamla olympuskamera. Nu fick jag låna pengar och bli skyldig honom det. Film köpte vi också. 36 fick det bli. Och anledningen till att jag köpte det där är att det verkar så himla roligt att ta analogt. Det verkar så charmigt att ta bilder utan att veta hur det blir och sedan få framkalla dem. En annan sak jag vill ha är en Holga-kamera. Jag har sett en så himla fin en från fredflare. Och bilderna verkar ju bli så fina med en holga. Men en sån är väl bara att drömma om. För den kostar ju många pengar den. Dollar är det ju till och med den kostar.
Jaja, nu ska jag leta efter fina saker på Tradera, som jag ändå inte kommer kunna köpa. hejhej!