startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Snart har helgen vecka 48 tagit slut

Min dator har dött, känns sådär.

Camera Obscura
För några veckor sedan tog vi bilder med kameror vi gjort själva på NO:n i skolan. Detta är tre av mina fyra bilder. Färgen har jag lagt på efteråt i photoshop.
Den rosa föreställer ett träd, den blå några blommor, men jag råkade röra på "kameran" ganska mycket när jag tog den och den sista, gula bilden har jag inte en aning om vad den föreställer.

(500) days of Summer


(Ser ganska så emo och allvarlig ut där under luggen.)

Idag har jag sett 500 of Summer. Bara sådär. På datorn. Utan att ladda ned den eller betala för något. Vilka fantastiska idéer jag får hela tiden, och vilka fantastiska hemsidor jag hittar hela tiden!

Den var väldigt bra förövrigt.

Hertha BollverkDagens finaste: Estinska namn

Allan Nurk
Olga Pint
Hertha Must
Elise Suurmann
Anna Villig
Ellinor Mandel
Alfred Vurm
Evi Nupp
Endel Viital
Adele Bollverk

Hahah, jag vill också vara född i Estland och heta Elinor Mandel!! Imorgon åker jag till huvudstaden förresten, besöker Fotommässan och Götgatan bland annat.

snö


Edit: Vad hände med bilderna egentligen? De blev ju helt pixliga när jag la upp dem.

Novembereftermiddag


Idag är det en helt vanlig grå och suddig novemberdag. Därför bjuder jag på en grå och suddig bild på vad jag har på mig idag.
Klänningen är från Bik Bok och kostade 400 kronor. Jag köpte den igår och har fortfarande ångest över att jag bara impulshandlade något sådant dyrt! Hur kunde jag tillåta mig själv?
Halsbandet är inget halsband utan en julgransgirlang från IKEA. Den kostade bara 19 kronor och jag är så fruktansvärt bra!!!!!!
Legginsen är från H&M för H&M har billigast leggings. 80 kronor kostade de iallafall.
Skorna är också från H&M för jag är så fruktansvärt ointresserad av skor så det inte är sant.

Nu ska jag tillbaka till skolan efter tre timmars håltimme och ha matte i 50 minuter. Sedan ska jag ha utvecklingsamtal.

Och jag har klippt av mig mina festivalarmband förresten, underbart!

20:27


En tråkig novembertorsdag då man inte kan trösta sig med att Hype sänds, då kan man måla naglarna lite slarvigt medans man läser sina favoritbloggar. Det piggar upp ordentligt!

En grön banan kan man också passa på att äta.

20:30
Dagens bästa: det här 

(klicka)

13:11


På väg till Marrakech, mitt i ingenstans stod ett litet slummigt tivoli. Fint!
Här och där i Marrakech fanns sådana här rutor med svarta renar, blå fåglar och texter på arabiska. Om någon kan förklara varför blir jag lycklig.