startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

1.8


Boktjuven


Det här är ett inlägg om min nya favoritbok som jag läste ut för en månad sedan. Jag ska försöka att göra det här inlägget ganska kort för jag känner på mig att jag kan skriva hur mycket som helst om den här boken.
Boktjuven heter den iallafall och den handlar om förintelsen, vänskap, döden, böcker, Tyskland och huvudpersonen Liesel Meminger som bor hos två fosterföräldrar i en stad i Tyskland under 1930-talet. Den är fantastisk iallafall och jag tror att jag grät mer när jag läste den här boken än jag har gråtit sammanlagt till alla Harry Potter-böckerna.
Läs om du inte har något bättre för dig i sommar!!

Och så lite bilder på några ställen i boken. Älskar sådant.

summer


Orkar inte blogga.

a voice has always told me where to go


Det här är vad jag hade på mig i fredags på skolavslutningen, lite sent men ändå.
Kofta från H&M.
Klänningen är second hand som jag sytt upp lite.
Skorna har jag ingen aning om var de är ifrån, typ Dinsko eller Scorett eller skopunkten eller så.
Klockan är också second hand.

sommarlov


Skolavslutningen i fredags.

Gick för allra sista gången i livet tillsammans med Amanda till något som hade med Södermalmsskolan att göra.Fint arrangerad bild och helt okej betyg.

waka waka eh eh

Före:


Efter:

Tog mig i kragen (favorituttryck) och gjorde någonting åt min rätt trista, helvita vägg. Ser ganska bra ut än så länge tycker jag. Är inte riktigt klar än.

Ko


Fint uppe vid min farfars sommarstuga. Hittade en hage med kor och en död fjäril.

Bara fyra dagar kvar innan sommarlovet. Ska bli himla trevligt att vara ledig, vakna när man vill, spendera många dagar på västkusten, åka någon tur till Stockholm och kanske besöka en och annan festival.

(Trevligt att mina grannar flyttar också. Jag bor granne med någon slags dansskola full av elever med fruktansvärt dålig musiksmak och en fläkt eller liknande som låter jämt, jobbigt när man ska sova. Stort för mig att få tio veckor utan de där ljuden faktiskt.)

See they want to be the star So they fighting tribal war


Mysigaste eftermiddagen med ny tidning, chokladbollar och massor av sol.

Utsikt.

New york new york


Kjol som jag har sytt själv.
Tröja kan ni nog gissa var jag har köpt. (Använde den första gången igår efter att jag klippt lite i urringringen. Den satt som en polotröja innan.)
Skorna är Converse.
Örhängena är från H&M.

JuniÄntligen sommar, på riktigt. Jag och Amanda har gått och cyklat över en och en halv mil idag ut till Jutviken och skärgården.