startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Så vi rör oss flummigare

Bilder som jag har glömt bort att publicera.

220711

Har velat skriva något om händelserna i Norge i flera dagar nu men det finns så mycket jag tänker på att det slutar i ingenting istället. Vill bidra på något sätt och även ifall det här inlägget inte förändrar någonting av det ofattbara som hänt känner jag att jag vill publicera det ändå. ♥

oktober 2010 - juli 2011

Min senaste skörd engångskamerabilder kommer nu! Har inte redigerat något i efterhand om någon undrar och här och här kan ni se mina andra bilder jag tagit med engångskameror.

Harry Potter

Jag är en av dem som har vuxit upp med Harry Potter! Jag vet inte hur mycket det har skinit igenom på min blogg så jag googlade för att se och här är några utdrag från när jag nämnt Harry Potter:
Det var ganska mycket i alla fall och det är inte så konstigt för Harry Potter har varit en stor del utav mitt liv precis som för så många andra i min ålder. Tänkte bara skriva om det för igår var jag och såg sista filmen någonsin och det känns så sjukt när jag tänker efter. Det enorma antalet timmar jag lagt ner på att läsa böckerna, de hundratals gångerna jag sett filmerna, alla lästa wikipediasidor om karaktärerna, kämpandet med att samla galleoner på hogwarts.nu och alla intervjuerna med J.K Rowling, Daniel Radcliffe och så vidare som jag sett. Det är sjukt vad tid, energi och pengar jag lagt ner på en fiktiv värld! Och ännu mer sjukt att det tar slut nu helt plötsligt. Jag tror inte att dem som inte känner som jag riktigt förstår. Sista filmen skulle jag kunna skriva en c-uppsats om (kortfattat: fällde några tårar under uppståndelsestenen-scenen, skrattade på fel ställen och satt med en puls på 120 under hela filmen) men jag tror jag stannar här och lägger upp några bilder istället för att visa vilken roll den här serien har spelat i mitt liv.
Här fyller jag tio år och får tredje boken i present! (aaaaaaawww)
Bästa!
I Lysekil 2008 med Alice, Amanda, Sanna och Ida. Spenderade hela dagarna på olika berg och jag läste om femte boken.
2008, läser i trädgården och hade inte tuperat hår (!!!!!!) .
Läste om sjätte boken på engelska innan filmen kom år 2009. Lånade den i Lysekil och råkade få med den hem så fick ringa och låna om den flera gånger innan jag orkade posta den i oktober.
Den sista boken jag köpte var Den flammande bägaren, som också är den sämsta enligt mig.
Fick den första filmen när jag fyllde 13. Ville vara poppare för övrigt...
Den här bilden är ifrån juli 2007 när sista boken precis hade kommit ut. Tog en pause från läsandet och lockade Ellens hår medan hon skrev till någon kille på msn, hahahah.
Nu börjar jag tycka att det här blir äckligt fjantigt och pretentiöst så jag slutar med ett citat från DN som får mig att tycka att det är lite mer acceptabelt att älska tavlor med rörliga bilder, bleka män utan näsor, påhittade djur som pratar british english och bixtformade ärr.
"Att kunna leva sig in i en värld så mycket att den känns på riktigt är en tillgång hos en människa. Har man alltid distans och säger ”äsch, det är inte på riktigt”, då missar man mycket i livet."

förvirrad är ett negativt ord

Bilder tagna från bilden påväg till Lysekil.

juli

Bilder på blommor för att hålla bloggen vid liv!

PIPII

Hemma från Putte i Parken och vad bra det har varit! Hade bara med kameran de tio första timmarna under festivalen sen blev det jobbigt och tungt att dra med den så det här är alla bilder jag har.
Oj, mycket konfettiregnbilder! Men hur ofta står man i konfettiregn liksom? För mig dröjer det förmodligen ett år igen tyvärr.

PiP

Putte i Parken den här veckan!

Bästa spellistan