startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Stockholmshelg

Idag efter skolan åker jag direkt till Stockholm med pappa, farfar och Sebastian! Ska på fotomässan med pappa eftersom det är tradition since jättelängesedan. 

Ledig dag

Har varit ledig idag. Gjorde scones imorse när jag upptäckte att det varken fanns mjölk, yoghurt eller bröd hemma. Det ser väldigt...gult ut men det var jättegott. Lemon Curd på om någon funderar på det. Resten av dagen har jag inte fått gjort någonting. Har lyssnat på Christer, duschat och suttit och ritat lite. 

Söndag

Min söndag idag. Har bara ätit godis och pluggat nationalekonomi hela dagen. Imorgon har jag sovmorgon eftersom min bild är inställd och på tisdag är jag helt ledig. Så skönt, tack för det skolan!

Novembri

Två bilder jag tog i USA förra året. 
Oj har glömt bort den här bloggen lite. Istället för att blogga har jag köpt nya jeans (efter att till och med en städare på skolan kommenterade att de var trasiga...), köpt biljetter till The Hives i Karlstad 15 februari för jag är 18 då nananananaa, pluggat (typ), firat min mamma som fyllde år igår och sprungit(!!!). 

fredaggg

Fredag idag!! Så skönt har varit så trött den här veckan. Bilden är en uppgift jag gjorde på medieproduktionen igår, har inte så mycket annat att lägga upp här tyvärr.

iPhonebilder

Några bilder från min iphone. Här gick vi på pytteliten bio en måndag för kanske två veckor sedan. Såg Intouchables, så himla bra. Jag var dock den enda som grät i hela salongen och Sebastian skämdes lite för mig tror jag..he he. 

Hade så fin ettårsdag! Åt sashimi och sjukt mycket god sushi på Happy Kitchen i Karlstad. Jättemysigt ställe och jag var töntigt glad och kär. Har så fin pojkvän!

Gick på bio och såg Skyfall. Den var faktiskt riktigt bra! Man fattade handlingen till skillnad från de andra senare James Bond-filmer. Var även på bio med Amanda en annan dag och såg Bitchkram, den var också bra!

Låg kvar i sängen jättejättelänge en morgon när Sebastian satt och jobbade bredvid. Drack vaniljte och lyssnade på podcasts. 
Och igår kväll tog vi en ganska lång kvällspromenad och jag såg ut såhär!

ny layout

Jag gjorde visst om bloggen lite igen. Är långt ifrån färdig men jag orkade inte med den förra designen så jag byter i alla fall. Det finns ingenting jag både hatar och älskar lika mycket som det här. Får sån hybris när jag lyckas koda rätt och vill bara lägga mig och dö när det inte blir som jag vill. Just nu känner jag mer som det sistnämnda men det får gå. 

111101

Idag är det exakt ett år sedan vi bestämde oss för att kalla oss ett par. Är så glad att jag har dig Sebastian, älskar dig!