startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Grafiskt

Just nu sitter jag i skolan och har grafiskt på medieproduktionen. Det är bland det roligaste jag vet. Tänkte lägga upp några grejer jag har gjort i photoshop och indesign för kursen här på bloggen. Två affisher - en för en Coldplaykonsert och en för en låtsasutställning, två broschyrer - ett låtsasprogram för Kristinehamns konstmuseum och en minireseguide som jag själv har skrivit. Och sen en extra bild som jag hittade när jag letade efter de här bilderna. 

Blanc


Idag är en sjukt bra dag för idag är det fredag! Har somnat pinsamt många gånger på bussen den här veckan så det ska bli så skönt att slippa gå upp tidigt. Igår vaknade jag inte ens när bussen hade kommit fram i Karlstad så någon fick väcka mig............glömde dessutom datorn på bussen när jag sprang av då. Är så dålig på vardag nu efter lovet. Gjorde det dessutom helt i onödan för tydligen hade jag sovmorgon igår. Som tur var visste inte Linnéa heller om det så vi bidrog till Sveriges BNP med någon procent genom att köpa fika och mat på Wayne's, Burger King och Sjöqvisten. 
Förutom att vara i skolan har jag idag:

Ätit choklad jag fick i present i måndags.

Köpt en tröja för 49 kronor.

Och tecknat några blömmer. 
 
Ha en bra helg!

Birthday

Idag har jag fyllt 18 år! Har fått så mycket grattis, människor är så snälla. Nu ska jag gå och köpa folköl och gifta mig, god natt!

Matinlägg

Första bilden är en väldigt rund frukost jag åt i lördags och de andra bilderna är ifrån idag. Jag fyller ju arton(!) imorgon så idag var min släkt här och åt smörgåsar och morotskaka bland annat. Och jag fick en biljett till Håkan Hellström den 8 juni! Längesen jag lyssnade på honom men det ska bli så kul!!

Blue

Har av någon konstig anledning lyckats ta mig upp och ta mig till skolan två dagar nu. Så trött men det funkar. Idag efter skolan satte sig Linnéa och jag på Wayne's och fikade en stund, mycket mysigt. Efter det gick vi till Carlings och jag spontanköpte en klänning för 125 kronor. Vet inte om det är en keeper eller inte, det enda jag gillar med den är ryggen. Men det kanske räcker. Nu fick jag kramp i foten, helvete vad ont det gör, hej. 

Jullov

Det här är jag just nu. Fortfarande i mitt sovlinne. Älskar det här med jullov, vill aldrig att det ska ta slut. Äter frukost i sängen, ser på avsnitt efter avsnitt av Modern Family och gör i princip ingenting. Hur ska jag orka ta mig upp 06:35 varje dag igen med början på onsdag? Det enda bra med att dagarna går just nu är att jag fyller 18 om exakt en vecka idag. Och dessutom har säsong två av Girls premiär då!! Kanske borde jag göra någonting åt att mitt liv går ut på TV-serier? Eller inte.

Disco

Jag fick det här underklädessetet i julklapp av Sebastian och det är just nu det finaste jag vet. Känner mig som en väldigt snygg discokula i det och vill helst aldrig ha på mig något annat.

2013

Gott nytt år!! Jag hade så himla mysig nyårsafton i Oslo med Sebastian och hans mammas familj. Åt sjukt god mat, spelade minicurling, tände tomtebloss och drack champagne.