startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Sista sommarlovetNu har sommarlovets två första dagar gått. Vi i klassen hade något slags hej då- häng på Sandgrundsudden förra veckan vilket ni kan se på bilderna här ovan. Fast sommarlovet har jag inte märkt av alls än. Dels för att jag inte var med på avslutningen för att jag var på Hultsfred (bäst, mer om det en annan dag), dels för att jag har gått upp tidigare än vanligt för att hänga med mamma till hennes jobb för att extrajobba lite. Har sorterat fakturor och kan nu namedroppa byggföretag i sömnen om jag skulle vilja. Och att lägga papper i bokstavs- och datumordning kräver ju inte så mycket tankeverksamhet så jag har under tiden hunnit lyssna på totalt 18 timmar podcasts av olika slag. Älskar Tankesmedjan och P3-dokumentär! Värvet kan också vara bra. Så tips om du har ett sommarjobb/sommarlov med mycket dödtid! 
 

Från Slottsskogsvallen till Hissingen


I lördags var vi i Göteborg! Fick låna den här fantastiska lilla lägenheten av Sebastians farbror, tackar tackar.

Amanda.

Tumblrish.

Badass.
Jag som gör något konstigt med läpparna.

Amanda och Alice inomhus.

Amanda och Alice utomhus.

Vi tog spårvagnen genom Göteborg till Slottsskogsvallen.

Satte oss nere inne på området och väntade. Dödshungriga då våran plan att hitta en pizzeria på vägen gick sådär.

Alice.

Sen började Håkan spela!

Älskar bokehn på den här bilden!!

Han var hur bra som helst och Thomas Öberg var med en stund dessutom!

Efter konserten tog vi spårvagnen till Jazzhuset, här är Amanda där inne.
Drack drinkar med Håkan Hellström-tema, dansade till bra musik, såg Kristian Anttila och hade det asbra!

Amandas student

 
I fredags tog Amanda studenten. Så sjukt, nyss cyklade vi ju runt med nyckelband runt halsen för att fota kaniner till stallet.se. Dagen var så fin och kolla bara maten på mottagningen! På kvällen var jag ute i Kristinehamn för första gången någonsin. Hade jätteroligt och det kändes så konstigt att veta namnet på nästan varenda människa man såg. 

juni ftw

Igår skickade jag in det allra sista skolarbetet, idag tar Amanda studenten och imorgon åker vi till Göteborg, Håkan Hellström och Jazzhuset. Det kommer bli så bra och jag är oerhört pepp som den första, väldigt rockiga bilden illustrerar. Äntligen äntligen äntligen sommar!!

Helgen som var

Den här helgen var så otroligt bra. I fredags tog jag och Amanda tåget till Karlstad där vi mötte upp Linnéa. Satt intill vattnet och pratade en lång stund innan vi mötte Marie och satte oss på The Leprechaun. Efter det gick vi till Nöjesfabriken och "Christerkalaset", alltså P3-programmet Christer som firade 10 år. Kramade Christer, dansade med Morgan och såg till slut Anton Kristiansson uppdräda. Bra kväll!
 
På lördagen var det sån värme och Isabelle och Rebecca kom hem till mig innan vi åkte iväg och fotade. Efter det åkte jag och handlade och lagade mat. Skar upp en jäkla fläskfilé helt själv trots att anledningen till att jag är vegetarian är att jag tycker att det är så så äckligt med kött och framförallt att behöva laga och ta i det rått. Hoppas Sebastian och min bror tyckte den var god i alla fall!

Rebecca

Modell: Rebecca Walonen
Makeup: Isabelle Persson

En serie bilder jag tog igår i värmen ihop med otroligt duktiga Isabelle och Rebecca, som hade sån fallenhet för modellande! Tycker att det är svårt att få ihop bilderna till en story men är väldigt nöjd med dem ändå. Vi hittade ett så bra miljöer nere i hamnen här i Kristinehamn, älskar femtiotalsskylten som syns i bakgrunden på någon bild. Och Rebeccas läppar och ögonfärg!?