startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Senaste tiden genom en iphone


Jahapp så vad har en haft för sig sedan sist då? Jo bland annat varit i Göteborg med Jonatans familj för att fira hans pappas födelsedag. Här äter vi tapas och dricker öl! Innan det hade vi spelat volleyboll..........med en australiensare i andra laget......som om det inte var tillräckligt svårt. Efter tapasen spelade vi biljard och jag hade glömt mitt körkort så Jonatans mamma fick tjata in mig :))) Bra helg, fem av fem. 

Här är vi på Järntorget, skulle jag tro, efter att ha hämtat kläder som Amanda glömt på nyår. Som hon inte ens saknat. Men aja. 
Nån dag har jag tvingat Elaine att lösa rebusar på svenskan. Tydligen var jag dålig. 

En annan dag har Karlstad varit fyllt av helvetessnö. 

Jag har fyllt år och spenderat hela födelsedagsmorgonen i sängen.
Jag har lagat indiskt med Amanda också. Eller hon gjorde hummusen på bilden! Mycket gott. 

För någon vecka sedan blev jag överraskad med tårta av mina kompisar på klassfesten. Tackar och bockar!
Här matar Victoria Sebastian med samma tårta några timmar senare samma kväll. 
Och allra sist på den nämnda kvällen fattade jag och Linnéa det sjukt bra beslutet att ockupera badrummet och bada badkar. Bjud mig på fler hemmafester :))

Här är en annan kväll då vi inte badade badkar men åt pizza, drack vin och körde galenpanna hemma hos Marie i hennes mycket snygga lägenhet. 

Innan vi gick till Tempel där vi stod i kö i en evighet och för att sedan komma in och se att de tagit bort trappen :/
Men det var väldigt nice ändå. Vi drack öl och tappade bort varandra och kom inte ut förrän långt efter de stängt. Då köpte vi mat och åkte hem till Maries lägenhet för *efterfest* som mest bestod av att fyra pers skedade i sängen och en somnade i soffan. 
Nån annan dag har jag lagat paj med basilika och körsbärstomater åt familjen. Och japp jag fotar allt jag äter. 

I skolan har jag tagt selfies efter att jag sminkat mig där då det är nice att sova på morgonen hemma istället för frukost och sånt. 

Nån kväll har jag och Jonatan lagat kikärtsbiffar och tzatziki. Vårt förhållande består av att laga mat, ligga och se på tv-serier. Bra förhållande. Och ni fattar inte hur skönt det är att vara tillsammans med en som inte heller äter kött. Förenklar livet SÅHÄR mycket då man inte behöver vara den krångliga hos den andras familj och man kan enkelt dela en pizza ihop typ. 

Förra veckan var jag hemma hos Isabelle och fick laga mat åt oss medan hon hängde tvätt. Så. Vuxet. Sedan drack vi flera liter rooibos och pratade om Harry Styles och framtiden. 

I fredags lagade jag fisktacos till mig, pappa och Einar. Tycker det blev mycket bra. Det enda dåliga är ju att jag aldrig lär toppa den guacamolen jag gjorde då. 

Samma kväll var jag och såg Daniel Adams Ray med Ida-Maria, Jonatan och hans kompis. Efter år mötte vi upp Marie och jag stal och affisch som på den gamla goda tiden. Lyssnar inte jättemycket på Veronica Maggio eller Kent längre men vad gör det när det ser bra ut på väggen. 
Och igår tog jag en promenad då det var plusgrader ute och snön hade smält så man hade fotfäste för första gången på evigheter. Ingen är gladare än jag över varmare väder. Jag lyssnade på Sandra & Michelles podcast som jag älskar. Den är välklippt och rolig så det är ett tips!

Nån bra tisdag har jag och Jonatan lämnat horisontellt läge och varit på Leprechaun och druckit öl!

Och jag har städat mitt rum så det ser ut såhär för tillfället!
Och så har jag lagat sushi med familj och pojkvän. Han var a nAtuRal på makirullande. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback