startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Deci

Välkommen till mitt december also known as månaden då jag bara fotade vad jag åt samt ~fina utsikter~. Aja så kan det bli. Sämst bloggare är man men jag skyller det på att jag faktiskt köpte en engångskamera som jag istället använde för att fota the peepz jag hängde med. Hursom nu kör vi med Melbournes segaste wifi:
Började månaden med att Akira lånade sin mammas bil ock körde mig runt hela Melbourne för att köpa en madrass åt mig då jag sovit på en kid size singelmadrass sen jag flyttade till Thornbury.":)" Vi hittade till slut en för 10 dollar. KAP. Akira missade nåt gig han skulle på pga detta men vi körde runt och lyssnade på Kindness ist och jag bjöd honom på öl och aubergine på Naked for Satan sen så ingen fara på taket tror jag. 

Jag har ätit gröt lol. Med hallon, kardemumma, mandelmjölk etc yas. 


Åkt metro med denna utsikt. 
 

Var på Vegie Bar med dessa gullon bland annat. För mkt aw. 


Dessa var också med. Sen gick vi till Collingwood och satte oss ner i en park då giget vi skulle på kostade 10 dollar och de skulle spela i 10 min så då räknade vi snabbt ut att det var 1 dollar i minuten och alltså inte värt. 


Åkte in till CBD drack drinks på en bar på Bourke Street och gick sen till Boney och Hip Hop Karaoke igen. Jag sprang in i gammalt tinderhaff och en äldre man försökte få Ellens uppmärksamhet genom att leka att han var en kattunge. Har aldrig varit med om något äckligare. Efter Boney var vi ca åtta pers som delade en stor cab till Smith Street och hade högljudd allsång till Hollaback Girl tillsammans på väg till gayklubb som var så nice hade så kul. 


Har varit på Lentils i Thornbury. Inget nytt under solen. Himlade med ögonen åt att nån dreadsvolontärs hund där hette "Tofu" denna gången. 


Har varit till Fitzroy Pool med Maddy. Simmat, ätit melon och pratat om de sjuuuka killarna hon lyckas dejta hela tiden. En gyminstruktör hon bjudit ut på dejt när hon var utelåst en dag hade då alltså oombedd framfört en äkta striptease för henne out of the blue när de druckit vin hemma hos henne. Hennes flatmates var hemma. Dansen uppskattades inte och han fick gå hem. 


Cyklar förbi har ca varje dag. 


En dag efter jobbet gick jag, Akira och Alice till en bar i Collingwood och åt sen flera liter med pho på en vietnamesiskt restaurang. När Akira skulle ta sin buss hem hittade vi denna fulla och kylda flaska bubbel på en uteservering bredvid busstoppet. Hur nice! Gick in och hämtade rena glas och drack upp den lagom till bussen kom. Bästa slattmomentet 2015 verkligen. Bordet bredvid var på en grindrdejt. 


Alinne åkte tillbaka till Swe så vi hade leaving drinks för henne på Bimbos en kväll och detta är då enda bilden jag har från den kvällen?? Hur vrf?? Oklart. Ellen blev kompis med en snubbe från Argentina som brukade spela i Timbuktus band lololol och tyckte Karlstad var "quite ugly" och jag och Emma åt upp tre pizzor som ett bord bredvid oss hade lämnat. 


En morgon klättrade vi upp på mitt tak!!! hade tydligen fortfarande rosa hår knäppt. 


Bästa att min housemate Charis spontant hade "popped to Bali one night" så man kunde klättra i trädet utanför hennes fönster utan att störa i några veckor för att spana på denna utsikt i värmen. Obs obs mkt finare i verkligheten. 


Varit på Lentils igen. Ätit härliga zoodles och tofu. 

Har lagat gazpacho en dag efter jag och Akira chillat runt i Fitzroy och jag fick universums näsblod i nån artshop och sprang in i deras staff room och blödde ner allt. Mysigt. 
 

Har lagat vattenmelonsallad. Äter verkligen detta för många ggr i veckan pga kan köpa en vattenmelon som fyller hela ryggsäcken för tre dollar och räcker till hundra sånna här portioner.
 

Har pluggat! Klar med min första kurs äntligen yas. Pluggar nu designhistoria det är nice älskar att plugga så mkt. 


Var på Alice 21-årsfest som var FET. Donutsbuffé fanns, nice stor trädgård fanns, stort ölhav fanns. Var där tills alla ca däckade och vi beställde en uber hem till mig men blev utkastade från den någonstans mitt i Brunswick. Sad. Kom efter mkt om och men hem till slut och åt denna frukost dagen efter i Thornbury. Så nice. Ingen mat jag älskar mer än hamburgre ca. Inget jag älskar mer än milkshakes heller. 


Har cyklat till Lentils i solnedgång med mkt spexig matchig outfit. Cyklade absolut ikapp en cykeldude hela huvudgatan och råkade stanna vid samma rödljus som honom under tre kilometer?? Så stelt när han till slut började prata och bah "hehe u riding ur bike too" man bah "ja". 


Värt den stela cykelduden dock då utsikten från våra sticky date puddings och green curries såg ut såhär :''')


Delar av sällskap. Pratade om klamydia och om en tysk kille som tappat det och hade bjudit in sig själv att typ bo med Ellen och Robin och deras chica gaypars lägenhet i Docklands. 

Cyklade hem till denna utsikt.
Samt denna utsikt. Festive. 

Jobbat splitshift på mitt andra jobb som blev totalt sex timmar. Så ovärt att inte kunna göra ngt på en hel dag pga dubbelshift och sen ändå bara få ihop sex timmar. Aja hann åka hem och laga baba ganoush och läsa tio sidor om futurismen på rasten. Vill även minnas att jag tog mig till Brunswick för en öl efteråt med Akira + m8s på en bar där de råkade ha nån rockspelning. Iklädd min jobboutfit aka preppy skjorta foträta skor, mkt malplacerad. 

Har jobbat på Young Bloods även. Och trivts. Kolla cute d e från baren på rooftopen. En kund köpte en fläkt till min kollega för något shift sedan då det var 43 grader och hon berättade att hon inte hade AC hemma och han tyckte det var det värsta han hört talas om.


Vill inte veta hur mkt pengar jag spenderar på ubers men denna bilden är då tagen då jag ännu en gång dagen efter måste ta spårvagn tillbaks till random gata för att plocka upp min cykel.
 

Min cykelväg hem:')


Köpte ett par byxor för fem dollar. Knöt ihop dem med förklädesdel jag hittade i storagerummet på jobbet. DIY etc. 


Hängt med Ellen i Carton Gardens och mått och vara på väg till go picknick med Akira och mates men bli inringd till jobb i sista sekunden. Did not trotsa min flygrädsla och få sittsår i flygplanssäten for this tänkte jag och sa upp mig inte många dagar senare. 


Lagat tacos ätit tacos. 


Köpt skor för sju dollar på k-mart. 


Råka ha vägarna förbi jobby en varm dag och fick iskaffe med glass av manager.


Ätit birchermusli lol men det är en saviour på morgonen när man inte har tid att laga ngt. Obs detta var även samma morgon som man vaknade upp och kaffepressen var spårlöst försvunnen från köket så man fick hälla i sig grönt te ist för att få i sig ngn gnutta koffein. 


Kommit till jobbet innan vi öppnat : (


Ätit apelsin och rödbetssallad. 


Har sminkat mig. 


Ätit nachos och druckit öl på Welcome to Thornbury. 


Cyklat iväg för att vara barnvakt till mina managers barn en kväll. Har ev ej återhämtat mig än det var intense. 


Craveat pannkakor så stal nån housemates sista ägg och råkade bränna alla pannkakor men vad gör d när man tack täcka allt med blåbär och pistagenötter osv. 
¯\_(ツ)_/¯
 
¯\_(ツ)_/¯
 
 

Det blev julafton!! Jag satte på smink och en alldeles för varm klänning. Hann svettas bort allt smink inom tre sekunder.


Köpt kycklig för första gången i mitt liv. Tillagat det med honung och dijon och gjort sallad på d med spenat, äpple och crispy kale. Mmmm bless me så jävla gott. Obs detta hanns då alltså med på julafton även. 


Innan jag satte mig på 1 tåg och 1 spårvagn och åkte till Chapel St. 


För att fira jul med dessa + Matti.


Innan vi gick hem till Toms rooftop vid St Kilda beach och lyssnade på Peter Jöback och drack sangria och tittade på solnedgång. 

Har även shoppat en ljuslila jacka för fem dollar. Och nya sneakers för första ggn på ett år och tre månader.

Ätit på Cookie med Patrick. Betyg: stark stark fyra av fem. Älskade det men ksk lite pricey. 


Köpt en sänghimmel till mitt rum. Min säng är. Här lyssnar jag på filosofiska rummet och försöker plugga. 

Hängt med Maddy vid Fitzroy Pool. Pratat om tinder och Kanada. 
 

Ätit gröt med kokosmjölk och färska jordgubbar. Kostar 1 dollar 20 cent med en "liter" på min marknad. Blessed är ordet. 


Ätit sallad med melon och stekt halloumi osv.  


Och nyår har firats med samma peepz. Svettades, åt kladdkaka, drack bubbel, drack för mycket bubbel, var på hemma fest hos random sydamerikaner.