startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Septem

VÄLkommen till septemberinlägget. 1 månad full av flängande. Först flängde jag ner till Skåne för att flytta hit !

Började plugga i Lund och firade första skoldagen med domma plus Oliver på Vegan Bar. 


Typ första veckan i skolan tog vi Öresundståget över till Köpenhamn för studiebesök på museum och sen dricka drinks på Papiröen. Mycket mys. Bondade över ärr på hakan och pratade om konstiga ligg.


Bodde hos Oliver här är han och hans korridorskompis! Blev bjuden på drink medan jag stekte kyckling i köket.


Sen fick Anna och jag tillgång till vår mysiga mysiga lilla lilla etagevåning i Västra Hamnen. Hade inga möbler första nätterna så sov på detta fynd till säng : D


Sen kom ma and pa även kända under parnamnet Lena Björnen med möbler och släp och vi åt Flyttpizza <333


Så kallat bekantade mig med Malmö! Här tex Moriskan i Folkets Park.


Var i school och kladdade med tuschpennor. 

Sen flängde jag igen!! Till Uppsala och David och Poplands! Jättemys!

Tillbaka i Skåne var jag sen pissjuk i tre veckor. Kunde knappt tänka för skallen var full av slem ugh. Det var dessutom supervarmt så folk badade och skit. Sög jättemycket att ligga hemma med snorpapper och fomo. 

Sen var man i skolan i alla fall. Hade ett projekt som hade med Domkyrkeforum i Lund så hängde mycket på stan. Åt tacos med tjejorna i gräset på lunchen.

Nån dag gick vi till Botaniska efter skolan och hängde. Supervarmt! Trots september! Växthuseffekten best effekt in town!


Domkyrkeforum ^^


Mayagumman fyllde år!! Jag och hon och Hedda åkte över till Köpenhamn för att fira. Åt gröt på Grød. Gott! Sen strosade vi runt och shoppade lite och åt nån glass osv. Mys!


Köpte lösögonfransar i Danmark! Inte haft det sen 2009 då jag hade det till vardags knäppt. 


Ätit tacos hos Malin med henne och Ida och Malins kompis. Mys! Sen drack vi vin i soffan och sen gick vi till Inonst med Grabbarna och dansade. Kul kväll!


Traskan över Möllan.


Stirrat på denna faaaaaaaaantastiska byggnad. 


Sen var det dags för studieresa numero dos. Till Berlin bar det av. Här fint ljus på Hamburger Banhof. Pardon my german orkar inte googla stavning. 


Åt indiskt.

Åkte u/s-bahn för att träffa Akira! Jätteroligt!!!


Vi drack öl på Klunkerkranich. 


Judiska monumentet med Julia och Jess. 


Samma plats med Dante, Kasper och Olivia. 


I nån skitful byggnad vi skulle snacka om.


Ida på musem nummer femtusen ksk


Marko bredvid en tavla som ser ut exakt som Marko. 


Sen bytte vi lyxhotellet med oliva konstinstallationer i varje rum mot ett hostel i Friedrichshain. Bästa tjejhäng innan vi gick ut. Wow mådde bra av att hänga bara tjejer i ett stökigt hostelrum och vada fram bland smink, kläder och proseccoflaskor från Lidl. 


En mysig bakisdag gick vi runt och bara STROSADE. Underskattad aktivitet. Vi tog oss från brunch i Friedrichshain till Tempelhof i duggregn med någon kaffepaus och galleripaus på vägen. M Y S.


Bild vi tog när vi tog ut pengar och hade ätit bibimbap på en koreansk restaurang i Friedrichshain. 


Drack drinkar i en källare i en bar i Neuköln. 


Och d var d! Ses här om fyra månader ksk : D
 

Augustin

Hejhej. Nu är det snart november och det innebär hög till att skiva ett augustinlägg till bloggen. Inte så mycket verkade hända i augusti mer än att jag var på Way Out West, jobbade, drack öl på Båten och hängde med David en himla massa. Stressad vad jag också och hade en massa migrän:( Trist. Har kompenserat detta skittråkiga inlägget med att låta bilderna köras genom photoshop en eller två eller tre gånger för mycket. 
xoxo