startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

i'am the next blondinbella.

Och nu känner jag för att vara lite såhär mode-bloggig av mig och visa upp en utan klänningarna som jag köpte i Stockholm.

fdfsfd

stockholm i mitt hjärta.

Stockholm var bra och så. Vi åkte med buss klockan 02:40 tror jag. Bussen var tyst, ganska mörk men väldigt väldigt mysig. Amanda och jag tog två varisna säten någstans i mitten av alla sovande män i kostymer. Utanför regnade det då och då. Himlen var alldeles orange och en stor regnbåge igenom alltihopa. Det var väldigt fint helt enkelt. Jag sov ingenting, jo lite efter Örebro, men jag kunde faktist inte somna för en lucka satt och skakade vid andra sidan gången. Den var jobbig. Och så hade jag ont i huvudet. När jag skulle ta en huvudvärks-tablett tappade jag ju såklart ned den emellan mitt och sätet bredvid. jag trodde först att jag hade tappat ned den bland personen bakoms saker. Så jag satt på huk mitt igången i kanske fem minuter och rotade tyst bland hans skor och väska för jag skulle punkt slut ha tillbaka min tablett. Medans jag letat där i de där 5 minuterna såg jag att hans kompis satt och tittade på mig och undrade vad jag gjorde. Så jag satte mig på min plats igen (och hittade huvud-värks-tabletten).
cvcvvcv   dfdfdf gggfg
Vi kom fram runt sex och vi begav oss ut till Skansen. Utanför Skansen satte vi oss och väntade och åt frukost. Det gick reportrar och journalister runt omkring oss och vi blev väl filmade och blev med i Expressen och något sånt här morgonprogram i SVT.

Runt 9 släppte de väl in och vi kom in bland de 30 första tror jag. Vi satte oss framför scenen och väntade, tittade på flamingos, spelade kort med muminkortlek, gick på toa, köpte klubbor, pratade, tittade på genrep och så tills de började sända. Vi stod på andra/tredje "raden" bredvid ett stort fjortis-gäng som  viskade pekade och skrek och bet varndra i kinderna.
jjjjj

vnbnbv   vbb   hfhhf
Efteråt åkte vi hem till mina kusiner och skulle sova hos dem. Vi drack juice och åt mackor fick lite gamla tidningar av kusin och satt och skrattade åt allt på deras säng en stund innan vi somnade.
ghfghfhfh
Nästa dag gick vi väl upp runt 11 och gjorde oss iordning och så. Vi åkte in till Stockholm och gick i souverni-butiker i gamla-stan en stund. Vi köpte sjukt fula vykort där för en krona styck. Sedan var vi på Södermalm på Beyondretro och andra affärer. Jag köpte en dyr klänning på nån liten secondhand affär. Och en annan dyr klänning på en annan secondhand affär. Fast just den klänningen var inte secondhand. Amanda hade sönder en kjol (HAHAHAH) som hon testade på Beyondretro. Hon fick den för halva priset sen i kassan.
Vi åt inget riktigt på hela dagen. Bara drack apelsinjuice och festis och åt en himla massa goda croissanger från seven-eleven.
Vi åkte hem 17:00 innan det hann vi köpa ännu mera dyr Festis från Pressbyrån av världens svenskaste trevligaste kille. "Jajamensan, festeli-festeli-festisar var de här ser man".
Bussen var jobbig. Jag läste och skickade en massa sms till Isablä och Anna. En massa personer satt längst bak i bussen och körde kurragömma med sig själva hela vägen mellan Örebro och Karlskoga.

juniregn.

Idag är det söndag. Det har varit en bra söndag hitills. Jag var med Amanda, vi tänkte gå och köpa dricka eller något annat gott på Maxi. Vi ringde Alis medans vi gick dit och hon ville också vara med. Vi gick och mötte henne och så. Så gick vi alla och köpte glass, billigt cider och två billiga chokladkakor. Det började regna när vi skulle gå till paradisträden och sätta oss. Amanda och Alis blev jättesura och arga. Vi klättrade upp i träden och fikade i en kvart kanske. Sedan gick vi hem till Amanda och såg på långtråkig film istället för att göra något vettigt. Efter det blev Alis galen och var tvungen att veta namnet på en skådespelare. Hon tog datorn ifrån mig och sökte efter varenda namn på hela roll-listan till filmen. Jag tror att hon hittade honom tillslut ändå.
 
i ett träd ännu en gång.

glass. i ett träd.  alis. amana är klad. äta chokladkaka. blåmor.

en midsommarnattsdröm.

Midsommar idag. En blåsig midsommar. Det regnar och blåser och är mulet utanför mitt fönster. Men midsommar brukar faktist ändå inte vara så speciellt för mig ändå. Vi äter sån här midsommar-mat och jordgubbar och sen är det bra med det.

Och jag längtar till tisdag. Det ska tydligen bli regnskurar eller något liknande då. Det vet man om man har min farmor till farmor som ringer en gång i minuten och tjatar om regnkläder och Anders Lundin. Men annars är hon en väldigt bra farmor faktist. Och jag längtar till tisdag. Och onsdag med förresten.

farmor

Min farmor ringde nyss ett 10 minuters långt samtal om hur viktigt det är att hålla sig torr när man ska på Allsång på Skansen. Vist hon berättade väl lite mera grejer då. Som att Anders Lundin bjöd publiken på bullar när hon var där och vart alla bussar, tåg, båtar, pendeltåg, tunnelbanor och allt vad det var går och alla priser och sånt. Sedan pratade hon lite mer om hur viktigt det var att hålla sig torr. Och tjatade lite mera om Anders och bullarna.

regn, regn och regnbågsburk.

Sommarlovet har varit riktigt dåligt än så länge. Det har bara regnat, regnat och regnat. Det regnar fortfarande.  Amanda och jag var nere på Johanssons och åt pommesfrites och en gul sås som jag inte kan stava till i förrgår.

Jag åt förresten snabbmat idag med till lunch. Jag har förden delen inte ens ätit upp den än. Den står nere i köket och väntar på att bli uppäten av någon.

Imorgon är det midsommar va. Jag åker tyvärr inte ner till Lysekil som jag hade trott att jag skulle göra. Jag stannar i Kristinehamn.

Nästa vecka blir det både Stockholm och kalas tror jag.

asdrid

Okej.
Ny blogg.
Har inte mycket att skriva.

Välkommen till min nya blogg!