startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

16:38

Håkan igår var ganska bra. Inte bättre än på Putte i Parken, men fortfarande bra. Efter konsterten köpte jag en väldigt fin tygväska. Jag kanske slänger in någon bild från det någon dag.
Just nu är jag väldigt fast vid Those dancing days och lyssnar på dem hela dagarna på Spotify.
dsjkjadsk
en bild jag satt och pysslade ihop nyss.

21:24

ghfghfghfJag köpte två trevliga böcker i tisdags på bokrean.
Och i fredags, när jag var sjuk och hemma från skolan hittade jag en himla fin klänning hängandes längst in i garderoben. Jag köpte den i våras, i London, på Primark och mycket märkligt så hade jag köpt den i storlek 44. Så den är enorm men går att ha med ett skärp. Tyvärr så är den helt felsydd. De där pinnarna som är framme på klänningen, för att man ska kunna ha den axelbandlös, är helt olika stora. Det skiljer en helt decimeter nästan, och det syns tydligt, men vad gör det egentligen, jag kan väl ha betalat högst tre pund för den, haha.

12:01

Världens finaste band kommer till Sverige i sommar! Närmare bestämt till Borlänge och Peace&Love. The Kooks alltså. Jag blev så glad att jag fick tårar i ögonen och skrek när jag läste det. haaha, men jag älskar dem och ska dit i sommar till varje pris. Håkan gör ju sin enda spelning där i sommar också. Och även Lykke Li, Laakso, Parken med flera kommer dit.

20:51

dfgdsfdgfgf

Ibland kan man vilja testa något lite annorlundare med håret. Som igår till exempel. Jag har ju haft raklugg i över ett år, det börjar bli lite tjatigt, men jag tror ärligt talat att jag inte skulle kunna leva utan den. Jag har ganska mycket komplex över ögonbrynen nämligen. Och att noppra är det mest långtråkiga och jobbiga jag vet. Särskilt när man har så tjocka och buskiga bryn som jag.

17:19

gdfgdfgdf ghffgh

Två tårtbilder. Den första bilden föreställer en tårta Isabelle och Josefine gjorde. Vi hade picknick med den i snön. Den andra bilden är på två andra tårtbitar som man kunde köpa för en femma i skolan i fredags. Dagen före allahjärtansdag alltså.

gdfgdfgf gdgdfgdf
Bilden till vänster är tagen i ett provrum på Monki, det är jag som har på mig en väldigt, väldigt fin klänning. Men jag var för snål och köpte den inte. Den andra bilden är på Amanda på tågstationen i Karlstad. Vårat tåg blev försenat tjugo minuter, men det gjorde inte så mycket för vi behövde aldrig betala sen när vi väl kom på tåget. Båda bilderna är också från i fredags.

18:01

Nu har jag också blivit så här sjukt alternativ och laddat ned ett fint polaroidprogram. Men det är bra.

Jag har inte bloggat på länge, det har nog hänt en hel den saker under tiden. Jag har sett I taket lyser stjärnorna bland annat. Jag tycker den var rätt bra, men man har ju hört en himla massa kommentarer som "boken var bättre än filmen, filmen är bättre än boken...". Jag tycker inte riktigt att man kan jämföra det så, men men. Jag har även läst några böcker. Som Om jag kunde drömma till exempel. Den var inte alls bra. Inget var bra med den. Överskattad. Handlingen kanske var lite fin men annars var det bara jobbig. Jag ska se filmen snart.
I fredags åkte jag och Amanda till Karlstad. På Monki plockade vi med oss alla sorters klänningar, kjolar, tröjor, jackor och allt vad vi hittade och testade allt. Det var inte lika fint i verkligheten som på bild måste jag erkänna, så det blev inget. Men ett par helsvarta wayfarer kopior från Glitter blev det. Och ett puder, för 120 kronor. Amanda köpte senare likadant puder på H&M för 80 kronor. Då var hon glad. Men jag fick ju iallafall ett läppbalsam också i Mitticity, för de hade nämligen en sån här "Alla-hjärtans-dag-kampanj" då man kunde växla in kvittot mot en liten present. Vilket jag alltså gjorde. Andrea och Tilda träffade vi också. Vi gick runt och pratade lite och mitt i allt i en skoaffär ser jag en massa Dr Martens. Jag som har varit ända borta i Stockholm och testat det och inte haft minsta lilla tanke på att det faktiskt skulle kunna finnas i Karlstad.

Här om dagen förresten, när jag påminde mamma att beställa biljetter till Marit Bergman så svarade hon bara att vi kanske skulle vänta lite för att vi kanske ska till London just då. Då blev jag inte lite glad. Det finns alltså litelitelitelitelite hopp om att komma dit. Åh, tänk bara, London, Storbritannien, Primark, fin brittisk accent överallt, fina gatuskyltar, brittisk frukost (okej just det kanske jag inte längtar så himla mycket efter, en bränd liten korv med bacon och ägg är inte det bästa jag vet), röda telefonkiosker, röda bussar, Hyde Park, ååh allt med Storbritannien är så fint (utom frukosten).

gfgfgf

dfddf

21:10

ben
Länge sedan jag skrev här, trots att jag har en massa saker snurrandes i huvudet.

19:37

PRIMARK!Detta inlägget kommer jag säkert ta bort snart men jag måste få skriva hur mycket jag HATAR att jag inte bor i Storbritannien. Titta bara på bilden här vid sidan, jag tog den från någon på flickr, titta på den!! Titta mest på solglasögonen. Det fanns tydligen LOADS of LOADS av dem (på primark ofc) och massa färger och vet ni vad de kostar? 98 P!!!!!!!! Inte ens ett pund. dshfdshfjghashjdfgasgdhfjhasgdfashgdfhgasfjhgasfiewiorjhjdshjdshfjhdsfjdhf tycker jag om det.