startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Do you remember that day you fell out of my window?

Det har inte varit min dag idag.

tack H&M

skola x 3

De tre senaste skolarbeten jag har jobbat med:
1. Franska. Satte ihop en spellista med franska låtar. Var sjukt svårt för det görs ju ingen bra fransk musik tydligen. Ingen som jag hittar iallafall. Fast några bra hittade jag, så nu ska jag bli bra på franska.
2. Bild. Fotouppgift, självporträtt som vi sen skulle ha att måla av. skitful bild på mitt öga tog jag. Fast en mörkare i svartvitt för det är svårt att rita av skuggor när de inte existerar.
3. SO. Skriver för fullt om planekonomi och marknadsekonomi där till höger. På biblioteket förresten så ingen tror att jag bor i ett hem med så fula gardiner.

chambre

har inte tid att lyssna på musik så jag kan inte använda någon bra textrad som rubrik så där coolt som man (jag) brukar göra

Känner att jag borde uppdatera här så jag har letat rätt på en bild från augusti. Nästan omöjligt. Jag har ingen bra fotosorterare och man ser ju inte vad som ligger i mapparna på den här datorn.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 sixteen

Har inte hunnit blogga den här veckan därför att jag har köpt mig en ny dator så jag lägger in bilder, musik och filmer och laddar ner lite program och sånt där. Dessutom har jag pluggat absurt mycket organisk kemi, hade prov idag.
Fyller år idag förresten!

I’m gonna stick him in the house of detention

Tröja från Monki.
Kjolen har jag sytt själv.
Halsbandet är från H&M.

Heartbeats


jag älskade den.

It's always like this


Indiska och JC.

2010 - Musik

Valde ut en låt per månad så att jag kan titta tillbaka lite någon gång om jag känner för det. Var svårt. Hittade en spellista från maj som innehöll både Bob Marley, Pink, Ramones, Shakira, Suede, Biffy Clyro och melodifestivalenlåtar. Undrar hur jag tänkte när jag satte ihop den.

Januari: Lola, The Kinks

Februari: Hollywood, Marina and the Diamonds

Mars: Hey Princess, Popsicle

April: Take Me To A Higher Plane, Kate Nash

Maj: Iron Lion Zion, Bob Marley and the Wailers

Juni: Skisser för sommaren, Kent

Juli: Best Friend, The Drums

Augusti: Teenage crime, Adrian Lux

September: Il Y A, Vanessa Paradis

Oktober: Två steg från paradise, Håkan Hellström

November: Armistice, Phoenix

December: Little Lion Man, Mumford & Sons


2010 - Böcker


Det här är de böcker jag läste under 2010. Har inte läst ut den sista än men det får vara med ändå för då blir det 52 stycken och om man har G i matte kan man räkna ut att det blir en i veckan då.

Läste också om halva Harry Potter and the deathly hallows innan filmen kom, och halva De ensamma av Håkan Nesser för den var sommarföljetong i NWT men sen åkte jag till Lysekil och orkade inte läsa ikapp det jag missat. Och så lästa jag även halva Liftarens guide till galaxen också men jag stod inte ut efter 50 sidor och jag fick ont i magen när jag tänkte på att jag hade varit och frågat efter en så hemsk bok på biblioteket. När jag lämnade tillbaka den smög jag in med huvudet ner i marken och lämnade in den med ett bokmärke i på sida tio.

Men jag läste bra böcker också; Boktjuven, Extremt högt och otroligt nära, Primtalens ensamhet, Kärlekens historia och Vindens skugga och Haruki Murakamis böcker är några böcker jag är väldigt glad att jag läste 2010.

2010 - Foto

2010 - Jag


Jag under 2010.
Kan konstatera att jag inte förändrats något det här året.
Mitt hår har till och med blivit kortare.