startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Pink

Jag köpte ett par jeans förresten! Mina första på fyra år. Det var halva priset på Monki så jag betalade bara 150 kronor för att par byxor som känns som om de har vuxit fram ur min egen hud. Perfekt!
Inte lätt att hoppa och se snygg ut. Men äsch.
Linnet är från Gina Tricot. Halva priset där med.

Oh this is definitely all for you

Tog min brors longboard och har spenderat rätt mycket tid ihop med den de senaste dagarna. Min vänstra vad skriker träningsvärk, men jag tror att alla mina benmuskler har fått något av en chock den här helgen faktiskt. Från att inte ha behövt anstränga sig alls till att åka kanske runt två mil helt plötsligt. Aj! Fast det är värt det, titta bara utsikten!

Trevlig midsommar!

Första sommarlovsdagarna

Tre bilder från iPhonen. (Varför är alltid de första sommarlovsdagarna så tråkiga?) Här är skärgården i alla fall.
Åt glass på Carli i Karlstad. Kokosglassen ♥♥♥♥
Var på mitt blivande sommarjobb. Fick t-shirt och namnbricka, snyggt!

320 (340) poäng

Tänkte visa mina betyg! Om jag inte får skryta med dem i min egen blogg vet jag inte riktigt vad jag ska med dem till nämligen. Är mer än nöjd i alla fall!

Avslut

Skolavslutning igår. Såhär såg jag ut.
Regnade.
Fick vara inne och ta gruppbild mot en skitful tegelvägg.
Fick betyg och sen var det hej då för alltid.

Hejdå 9B1

Idag hade vi "smiledag" på skolan. Det innebär att man klär ut sig om man vill och så kör alla klasser en massa tävlingar på olika stationer. Här är Edas hår, det är något med det har flera bilder på det håret.
Det gick sådär för Linus och Mattias.
Sanna och Eda. Eller kanske mer sannaoeda.
Parallellklass.
Linus som transa eller något.
Isabelle är favoritmodellen vare sig hon vill det eller inte. Så himla vacker tjej!!
Elins håruppsättning.
Sen var det middag för niorna och hejdå till Södermalmsskolan!

Välkommen, välkommen hit

Photoshop är det bästa tidsfördrivet ibland!

Inlägg om nian och skolan

Fulare och nyvaknare bilder på mig blir det inte på länge efter det här lovar jag. Satt och skrev på mitt sista arbete någonsin som elev i grundskolan när bilden togs. Och det är det som det här inlägget fira! För jag är nöjd och idag sätts slutbetygen så nu finns inget mer att göra än att hoppas. Och det känns så skönt!!
Det här är vad mitt sista arbete handlade om:
Ambitiöst så det sjunger om det, yes!

Tre favoritbloggar!


Niotillfem
Behövs ingen närmre presentation skulle jag tro, det finns väl knappast någon som kan ha missat Niotillfem. Hursomhelst. Då jag har scrollat upp och ner på Facebook sjutusen gånger och har noll olästa inlägg på Bloglovin, och så vidare, så är det på Niotillfem som jag går in och läser lite slumpmässigt i arkivet eller bland "best of-inläggen". Och jag tröttar konstigt nog aldrig. Trots att jag följt Sandras liv i snart tre år!
.
.
Oh Emma
Emma är född samma år som jag och bor i London. Ifall jag hade haft ork och lust att lägga ner pengar på kläder så hade jag nog i princip sett ut som hon gör. Det är nästan lite läskigt hur lik hennes smak är min faktiskt. Jag är mycket glad att jag hittat den här bloggen!
.
.
Olivia Bee
Det finns ju otroligt många bra fotobloggar men den här är fantastiskt. Oliva Bee är väl inte helt okänd på Flickr men hennes blogg uppdaterar hon oftare, och jag blir alltid lika stum när hennes inlägg dyker upp på Bloglovin. Hon lyckas fånga de mest kreativa ideéerna och de mest bisarra människor och situationer på bild, och allt ser sådär härligt analogt ut. Älskar den här bloggen!

veins & spots

Satan i gatan

Modebloggaren i mig tar över och det är helt okej för jag har köpt sjukt fin bikini från Bik Bok.

Ledigt

Dåligt med uppdatering men jag har haft fullt upp med att göra ingenting. Passar på att vistas i solljuset så mycket som möjligt när det väl är här.
Äter mat ute.
Har tunna kläder på mig
Äter jordgubar!
Ser Amanda.
Läser.
Äter somrig mat ute.
Åker till Karlstad.