startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Min helg

Har nu varit i Oslo för fjärde gången den här sommaren. Blir förmodligen sista nu på ett tag i och med att skolan börjar och så. Hade en jättebra helg i alla fall!

SA11G

Idag började jag skolan igen. Började i en helt ny klass som verkar helt okej, kan väl inte säga så mycket än. Har i alla fall med mig bra personer från min förra klass så det blir säkert jättebra. Efter skolan fikade jag med Linnéa och några kompisar till henne och sedan åkte jag hem med tåget medan det ösregnade utanför. Är helt ovan vid det här med klassrum och tågtider, har förträngt allt, kommer inte ihåg någonting. Nu på kvällen har jag panikpackat för att imorgon åker jag till Oslo igen för att vara barnvakt och få träffa världens bästa kille!

Augusti i helvetet

(två bilder från juli, en motljusbild och en på Sebastian mitt i en mening)
 
Jag kan inte fatta att imorgon är den sista sommarlovsdagen för den här gången. Vad är bra med hösten egentligen? Ingenting. Det här med "man kan dricka te under en filt med en god bok :-)" är inte en anledning. Kan man ju på sommaren med. Orkar inte med att ställa klockan på sju och vara sändigt stressad över skolarbeten igen. Ska carpe diema morgondagen så himla mycket.

Engångskamera 2/2

Glass och havsvatten

Här är bilderna jag tänkte lägga upp för någon dag sedan. Från Lysekil. Mest olika ätbara saker insåg jag nu haha.

Oslove

Förlåt för tråkig bild men bildarviket funkar tydligen inte och jag orkar inte lägga upp bilderna jag tänkte lägga upp en gång till. Har haft så otroligt bra dagar här i Oslo den här veckan. Det har varit så himla bra väder för det första - är väl skandinavienskadad och måste påpeka när det är sol ute. Har spenderat den här dagen med att gå i affärer och äta glass på Aker Brygge bland annat. De andra dagarna har jag även hunnit med att åka en väldigt snabb tur till Gardemoen, dricka vaniljlatte på Starbucks, se The Dictator på bio och bara ha det väldigt bra. Det är så himla fint i Oslo! Jag ångrar att jag inte tog med kameran hit den här gången och inte heller har jag min iPhone att fota med för den är ju trasig. Tröjan jag har på bilden fick jag förresten av Sebastians mamma bara sådär, så himla fin. Fick även en hel hög andra kläder som hon inte ville ha haha. Har det som sagt väldigt bra här, längtar inte efter att lovet ska ta slut!

Augusti

Älskar balkongen hemma - motljus, fin bokeh och stor vit dörr som agerar reflexskärm åt en. Världens bästa ljus och perfekt plats att ta sånna här bilder när man är hemma och inte har något annat att göra på kvällen.
 Shortsen är från Forever 21 och t-shirten är från Marc by Marc Jacobs. 

Kristinehamn

Ganska gamla bilder från när Amanda och jag cyklade ut till skärgården en kväll.

Lost track of time and space

Min favoritsysselsättning när tristessen äter upp en är att redigera om bilder. Ett väldigt bra sätt att få tiden att gå är att öppna photoshop och testa alla funktioner man inte brukar använda eller leta upp något how to-klipp på youtube och följa det. Ja, så spännande är min sommar ungefär, hoppas ni har det bättre.

Engångskamera 1/2

Bilder från en engångkamera jag använde förra året. Var i Barcelona, på Putte i Parken, i Karlstad med Amanda och Lysekil och såg Daniel Adams ray.