startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Lite från iphonen


Blev väldigt glad då Obama vann presidentvalen för nu över en månad sedan. 

Fikade en eftermiddag med Linnéa och Marie. Blev väldigt sugen på chailatte nu när jag såg den här bilden för övrigt. Är ju faktiskt samtjej.

Köpte The Hives-biljetter till Amanda, Sebastian och mig. De stavade fel på mitt namn buhuu.

Gick med Lina hem och bakade lussebullar och tittade på Top Model och hjälpte till med en photoshopuppgift en annan eftermiddag. 

Lärde oss Premiere Pro på medieproduktionen. Och en massa andra filmbegrepp som jumpcuts och plantering och massa andra som jag redan glömt bort. Men det var sjukt kul!

Tittade på Arne Dahl med Sebastian. Alltså hur gos? Jättegos. Fram till dess att Sebastian säger att "nä men jag gillar inte eftersmaken av vit glögg" eller något sådant...... :-)

Jag, Linnéa, Marie och Lina i fredags när vi var på lokalfest innan vi åkte till en annan fest. Eller åkte och åkte. Vi missade bussen och fick gå runt hela Kronoparken...he he. Men vi kom ju fram och det är ju huvudsaken som någon så klokt sa.

Ett av mina tåg som ställdes in i fredags. Värmlandstrafik och SJ kan ju gå och dö eller något, hur ska jag nu orka ta mig till skolan nu på morgonen?
En bild på mig hemma. Har haft så bra helg. Idag har jag varit på badhuset och gymmet med Sebastian och hans bror Robin. Det var riktigt roligt, övningskörde dit och hem också och det gick bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback