startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Juli

Skalhamn

Är som sagt på västkusten i våran sommarstuga med min familj och Sebastian. Det är så himla varmt, jag älskar det! Sebastian och jag gick och fiskade för någon dag sedan. Han fick en torsk och jag fick panik. 

hejhej

Är i Lysekil just nu! Det är så himla varmt, älskar det, älskar värme, älskar solen. Ha det bra!

Norwegian woods

Bikini

Köpte den här bikinin på H&M sist jag var i Oslo btw. Kostade 30 kronor, känner att det var rätt värt och vill skryta.

P&L genom engångskamera

Några bilder från Peace&Love genom en engångskamera. Har ingen scanner så de är väl i sådär bra kvalitet, fast det är väl det som är grejen egentligen?
Campingen precis innan vi skulle hem på söndagen.
En rätt konstig pussbild.
Bloc Party.
Rätt soligt påväg till campingen från området.
Linnéa och Joel när vi lyssnade på Syster Sol.
Publiken under Kent tror jag.
Utanför campingen. 
♥♥♥♥♥ (kisar lite utanför tältet på söndagen)
Och bästa Kent-konsertet någonsin.

Oslo iphone

Och såhär har Oslo sett ut genom min iphone. Har provat kläder och posat i provrum osv. Och så har vi gått på världens största bio och sett The Amazing Spider-Man. Den var sjukt bra! (Dock väldigt orealistisk, att någon använder bing som sökmotor händer ju inte i verkligheten.)

Karl Johans

Hej är i Oslo igen. Försöker fördriva tiden jag har ensam genom att handla fastän jag inte har pengar, äta hemmagjord sushi från den enorma högen i kylskåpet och se på dålig tv. 

instagram

samma spel samma stad

Idag har jag träffat Amanda! Vi har inte gjort någonting, bara gått en promenad och legat i solen. Det har varit väldigt skönt faktiskt. För mitt liv är ju så stressigt annars menar jag, alla dessa tv-serier att se och alla dessa nya blogginlägg att läsa. 

Jeansshorts

Igår fick jag två par gamla jeans av min pappa. Ena paret klippte jag bara av och vek upp kanten på och det andra klippte jag upp lite mer och bestämde mig för att slita dem. Har aldrig slitit ett par jeans själv förut men det blev väl hyfsat bra. Ganska kul tidsfördiv till och med att sitta där med sandpapper och dra lite trådar där det behövdes. 

hör du ljudet av juli

Har de senaste dagarna träffat Amanda, oljat in jag vet inte hur många meter husfasad, varit i skärgården, plockat ogräs, solat och ätit räkor. Har alltså haft helt vanligt sommarlov plus att jag jobbat lite för att få lite extrapengar. Det har varit riktigt bra faktiskt, det här vädret kan gärna stanna kvar. Aja, ska sluta skriva nu. Började precis blogga om vädret.

Sol

Äntligen sommar på riktigt! Har ätit frukost utomhus och sen legat i solen mellan tolv och fem. Dum som jag är trodde jag inte att solen skulle ta så mycket så jag smorde väl kanske inte in mig så bra. Eller smorde kanske inte in mig alls till en början. Menmen jag har nu universums fulaste bränna och kommer inte göra om det misstaget förens nästa sommar eller så. Dessutom är jag ju lite lätt hypokondrisk så förutom att jag ser ut som barbastark (barbapapas röda barn) har jag även ångest över att jag har börjat utveckla hudcancer. Kanske min största rädsla i livet - cancer. Ger mig sån ångest att tänka på. Det och att inte kunna få barn i framtiden när jag vill det, det ger mig också ångest. Oj vad djupt det blev. Men jag har lyssnat på tre program av Sommar i P1 idag och tror alltid att jag blir så löjligt insiktsfull och filosifisk av det. Det brukar gå över på några timmar dock så ikväll kommer jag väl inte bry mig om något annat än tumblr igen. Och undra varför världen är så orättvis mot just mig som har en pojkvän som jobbar sent och aldrig loggar in på skype. 

Peace & Love

Är hemma från ett bra Peace & Love! Stal första bilden av Linnéa lite sådär när jag insåg hur anonymt det här inlägget skulle bli. Men är man snål och inte vill ladda telefonen så är man. Fotade dock med engångskamera men tar ju ett tag innan de bilderna blir framkallade. Kanske ska passa på att lämna in den jag använde förra sommaren också. He he he he. Hur som helst. Kents spelning var det bästa jag sett på länge, låtlistan var som gjord för mig och scenen var så sjukt snygg. Regnet spelade inte ens någon roll! Rihanna var ju dock värre än bajamajorna, alla evighetspromenader till campingen och mitt näsblödande tillsammans. Just nu har min uppskattning av vanliga toaletter, duschen och en helt vanlig säng aldrig varit större trots tre väldigt bra dagar i Borlänge.