startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Oslo

Är i Oslo nu och det är jättefint här! Har gått runt hela staden (ungefär), varit på Nasjonalbiblioteket, varit runt och lämnat CVn (hoppas hoppas hoppas), åkt tunnebana, hånglat, ätit sushi och sett på norsk tv. Just nu packar jag ihop väskor eftersom vi ska tillbaka till Sverige ikväll. Och imorgon vidare till Peace & Love tydligen!

Midsommar

Glad midsommar på er i efterskott! Jag är i Lysekil just nu och såhär såg det ut sist jag var här. Ser likadant ut nu. Imorgon åker jag till Oslo för att träffa världens bästa kille igen efter en vecka. Saknar honom galet mycket! Efter det åker jag direkt till Peace & Love, det kommer bli bra.
 
 

Girls

Har sett klart Girls nu! Så himla bra serie, dör kanske om det inte kommer en till säsong.

SA11B

I helgen hade min klass någon slags hej då-fest. Vi ska splittras till hösten så det hela var väldigt kramigt och så vidare. Kommer verkligen sakna de här människorna!

Student

Grattis Sebastian!

Nytt

Har hittat det perfekta klädesplagget! Svart, enkel byxdress från H&M. Har letat efter en ny hur länge som helst efter att jag slet ut min förra och jag känner att den här är en värdig ersättare. Åh, materiell lycka i en bit tyg!

Tre bilder

Ny design

Det här har jag gjort idag! Ni får uppdatera om ni inte ser förändringen eller om det ser konstigt ut. Tycker arkivet känns ganska svårt att hitta i men bättre så än en kilometerlång sista. Jag har ju faktiskt bloggat i exakt fyra år på den här bloggen nu! Det är rätt mycket, ända sen jag var 13 år och hade tuperat hår och blåste såpbubblor på mina kompisar medan de målade regnbågar på asfalten......
update: okej layouten ser tydligen väldigt ful ut i IE och firefox. Men jag orkar inte lösa det, så ni som använder ur utav någon av de webbläsarna får helt enkelt byta till någon annan. Seså! Vad finns det som ni prioriterar framför att min blogg ska se perfekt ut?

Första juni

Idag börjar sommaren! Ser så mycket fram emot värmen och ledigheten så det finns inte. Instagrambilder från förra veckan (standardfras i mina blogginlägg) då det var varmt och man kunde gå barbent, sola ute i bikini och äta falafel och glass ute i solen.