startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Halloweenfredag

Var ju på en annan halloweenfest i Ölme i fredags. Jag var "utklädd" till samma sak för att jag är lat. Men jag älskar dem som lägger ner energi på sina utklädnader, bästa som finns.
 
Det var kul fram tills det att polisen kom och musiken slutade funka...heh. Snodde mittenbilden på mig, Alice och Ida från Alice.

I lördags

I lördags var jag i Molkom!
Var hemma hos Joakim som hade en fest.

Sarah och jag

Linnéa

Marie

Linnéa

Marie och Tim, så snygga!

Linnéa, Elin och Joakim

Marie och Sarah

Linnéa

Linnéa, Elin, Adina och Tim.

Elin, Hannes och Linnéa.

Klara, som sa att hon läste min blogg så hejhej Klara!

Och Sarah igen!

Hjärnan behöver mer för att ha kul

Två bilder Sebastian tog på mig härom dagen.
Idag kan jag stryka säkert en miljon punker på min to do-list. Känns. Så. Skönt. Har pluggat intensivt i två timmar nu på kvällen också! Ska bli så skönt med lov, det kan inte påpekas nog!

Vardag

Det har gått så lång tid av terminen nu att jag inte längre behöver räkna efter vilket tåg jag hinner med hem eller kolla nummret på bussen för säkerhets skull innan jag går på. Allt går av ren vana nu och det är faktiskt ganska skönt ändå. Men ännu skönare är det att det är det bara är tre dagar och ett prov kvar till höstlov. Jag ser så fram emot det, trots utklädningsstessen inför halloweenfesterna. Vet verkligen inte vad jag ska vara, skolan och tv-serierna tar min ork och tid för att planera ut något riktigt bra tyvärr. 

Orange

Jag fotade Amanda igår för en uppgift vi har i medieproduktionen i skolan. Tycker det blev sjukt bra faktiskt! Tror att jag ska använda mittenbilden.

Pluggar

Idag fyller min pappa år så grattis till honom! Just nu sitter jag och pluggar inför terminens första matteprov. Har sån ångest, funderar till och med på att vara så ambitiös att åka till skolan tidigare imorgon för att plugga. Har aldrig hänt. Vet inte varifrån denna överdrivna nervositet kommer ifrån ens. Så konstigt. 

Olika bilder från min iphone


En dag för väldigt längesedan när jag åkte hem från Karlstad efter att ha stannat och fikat med Linnéa och Marie. 

Solnedgång från ett tågfönster.

Utsikt från Sebastians fönster.

Orienteringen med skolan.

Jag i mitt rum.

Sebastians hus, väldigt fint!

Påväg hem en dag efter skolan.

Pannbiffen ♥
En morgon när jag fick skjuts till skolan av mamma.
 
Jag märker hur oerhört spännande mitt liv verkar. Åker till skolan för att åka hem från skolan varje dag. Roligt. Fast snart är det höstlov, det kommer bli superb!
 

Diva

Två bra grejer jag köpte i helgen. Ett halsband med trianglar från Gina Tricot och världens bästa läppstift från Mac. Älskar Macs läppstift! Köpte ett matt i färgen "diva". Värt varenda krona!

Mitt i veckan

Idag har jag haft en ganska bra dag. Tog skolfoto och på den lilla bilden jag har sett av fotot ser det ut som jag jag tittar lite casual åt sidan, sådär som man tyckte var så coolt när man var tolv. Döda mig. Eller inte, det är ju bara ett skolfoto i och för sig.
 
Efter skolan fikade jag lite snabbt med Linnéa och Adina och sen åkte jag hem och gjorde inget speciellt ihop med Sebastian. Nu ska jag se sista avsnittet av Sherlock! Har blivit besatt av serien, varför har jag inte kollat innan för!?! Älskar Martin Freeman eftersom han är med i allt jag älskar (The Office, The Hobbit, Sherlock osv). Har gjort te dessutom, sådär som man ska göra på hösten tydligen!
 

Stockholm


Vi var som sagt i Stockholm i lördags, det var väldigt mysigt.

Den här bilden fick jag inte lägga upp för Amanda men det gör jag i alla fall. 

Vi snodde Monkimagazine och bläddrade lite i.

Och åt lunch på Waynes Coffee.

Gick förbi det här väldigt bra motivet.

Jag tog ner en Muse-affisch som någon annan poppare. Kände mig väldigt mycket tretton år igen! 
Och sen var vi några sekunder ifrån att missa tåget hem för att vi är dumma i huvudet. Men det gick bra!

Höst

Tog en promenad idag för att fota hösten innan den försvinner. Har inte rört kameran på evigheter känns det som! Har inte rört den här bloggen heller när jag tänker efter. 
Nu ska jag snart lägga mig för att imorgon gå upp alldeles för tidigt för att åka till Stockholm med Amanda. Men det ska bli värt det!