startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Onsdag

Såhär såg jag ut förra veckan men även idag. Har varit i skolan och sen kommit hem och hängt med min andra hälft. Vi såg nya How I Met You Mother, det var bra! Nu på kvällen har jag druckit rooibos, ätit chokladpraliner och pluggat franska medan regnet har öst ner utanför fönstret. Kan det bli mer pretentiöst :') 

And I know perhaps my heart is farce

Så här såg jag ut i lördags när jag fick med Amanda på loppis för att leta efter ramar till mitt rum. Tänkte sätta ihop något slags kollage på min vägg över skrivbordet. Än så länge har jag dem på två hyllor, men jag tycker att det börjar se ganska bra ut faktiskt.

Studiedag

Idag har jag studiedag! Vaknade utan alarm, gick upp och gjorde i ordning frukost som jag åt i sängen samtidigt som jag lyssnade på Mumford & Sons nya album. Ska snart skriva klart svenskauppgiften och sen har jag helg!

your beauty is not just a mask

Hade lite tid till över innan min buss gick idag så jag stannade kvar i Karlstad en stund. Hann köpa nytt smink och en väldigt fin tröja på Vero Moda. Smink måste nog vara det tråkigaste som finns att köpa. I alla fall när det kommer till "basgrejer" som eyeliner och mascara, finns ju ingen spänning alls i att se tvåhundra kronor dras bara sådär för något man redan har men som tyvärr är slut. 
När jag kom hem var det meningen att jag skulle plugga men har istället prokrastinerat så hårt hela dagen att jag nu håller på att spackla igen några hål i min vägg. Jag har skjutit upp den här svenskauppgiften ganska bra alltså. Får väl göra den imorgon.

Oslo i september


Jag var visst till Oslo igen den här helgen. Var vid operan för första gången, femte gången gillt! Sen satt jag mest i en soffa och såg på tv men det var grymt ändå eftersom det var med Sebastian. Ni som inte har distansförhållanden - jag hatar er! Eller jag avundas er i alla fall. 

Coldplay


Förra veckan var jag och Sebastian på Coldplay i Stockholm. Det var helt magiskt och jag skulle så sjukt gärna göra om det.
Såg Marina & the Diamonds innan som också var väldigt bra.Fick band som lystes upp senare. Tror inte någon kan ha missat det i och för sig haha. Min instagram var i alla fall ganska översvämmad av Coldplay-bilder.

Sen började det med tusen konfettiregn och fyrverkerier och blinkande armband och en svettig Chris Martin. Allt på samma gång!Det var så otroligt bra!

Nästa dag spöregnade det oavbrutet. Det här är utsikten från vårat hotellrum btw.

Och det här är havet till säng som vi hade. 
På grund av regnet kunde vi inte riktigt hitta på något på fredagen så vi satt mest i hotellobbyn innan vi gick ut och åt och sen åkte hem.
 
 

September begins

Har idag vaknat otroligt tidigt för at kunna säga hej då till min andra hälft som åker till Oslo igen. Var i skolan ovanligt tidigt och hade sen bara en enda lektion. Bild & form av någon anledning. Vet inte riktigt varför jag har valt den kursen men det blir väl bra antar jag. Sen åkte jag hem lagade otroligt god pasta, sprang tre kilometer och åkte och hämtade lite grejer hemma hos Sebastian. Nu är frågan om jag ska åka till Karlstad igen för att träffa några från min klass. Jag orkar egentligen inte, så himla långt att åka fast jag vet ju att det säkert blir bra och så ifall jag väl åker. Måste ju bestämma mig snart också heheh, bussen går ju ganska så snart!