startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Africa

Jambo! Om några timmar är jag påväg mot Tanzania och Zanzibar. I två veckor ska jag bland annat titta på giraffer, inte skriva en uppsats om renässansen, bada, se upp för malariamyggor, gå runt i shorts och få sand i bikinin. Ha det så bra så länge för det ska jag!

Senaste veckan


Bakade kladdkakemuffins med Lina och Nicolina och tog med till psykologilektionen dagen efter.

Gick genom disneysnö någonstans på Norrstrand för att möta mamma som skulle hämta upp mig med bilen.

Var väldigt trött på klimatet i det här landet. 

Spelade in film med Linnéa och Matilda en dag efter skolan. Drog runt på en soptunna med hjul för att ha som stativ. 

Övningskörde med pappa och Sebastian på en slaskig väg halvvägs mot Filipstad. 

Vinter

Tick tick boom


Min helg med åtta iphonebilder. I fredags var jag på Nöjesfabriken med Amanda och Sebastian och såg The Hives och i lördags åkte jag till Hammarö för att fira att Elaine har fyllt 18.

Wall


Jag satte äntligen upp en massa ramar på min vägg ovanför skrivbordet för några veckor sedan. Några ramar är fortfarande tomma men såhär ser det ut just nu! 

En tunnelbanekarta över New York och ett foto jag rev ut ur en katalog för någon fotoutbildning som jag tog på fotomässan ett år. 

Typografitavla från Lagerhaus, ett vykort från Marocko, två bilder jag rev ut ur en utställningskatalog från Kristinehamns Konstmuseum och två engångskamerabilder, en från Kent och en på min mamma och bror när vi var i Barcelona. 

Och tavlan med min egen bild som jag fick när jag var nominerad i Ung Bild 2011

Helgen vecka fyra

Förra helgen var jag i Storstenshöjden och åkte skidor med Amanda, Sebastian, Sanna och Anders. Det var riktigt roligt, älskar att åka skidor. Tyvärr fick jag universums förkylning på köpet och vill just nu bara skära av näsan.