startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Oslo

För några dagar sedan åkte jag och Sebastian till Oslo igen för att stanna några dagar hos hans mamma. 

Vi gick bland annat på stan!

Till exempel på Karl Johan där det var sjukt mycket människor och så otroligt varmt, tror det var 26 grader!

Köpte frozen yoghurt och är jag inte sjukt bra på att kombinera av bilden att döma!? Mmm jo.

Fin!
Fin stad!

Sen åkte vi till IKEA alla tre och köpte pizza och gick runt i en evighet.

Och en annan dag cyklade Sebastian och jag några kilometer till en sjö för att bada. Nøklevann hette sjön och det var väldigt fint och man kunde inte ana på något sätt att det låg t-banestationer en bit bort. 

Vi bytte plats typ hundra gånger men det var mysigt och helt okej varmt i vattnet. Dock sjukt mycket djur på badplatsen av någon anledning. Vilda alltså. Först ett rådjur som helt casual stod och stirrade på oss tre meter bort när vi kom dit och sen femtusen enorma änder som bara gick runt alla som låg och solade. 
En annan dag åkte vi in till stan på eftermiddagen.
För att äta mycket bra sushi på Lille Sumo vid Nationaltheatret. Var dock nära på att få in kaffe när jag glömde av mig och sa "vatten" istället för "vann". Förstår inte hur norrmän verkligen inte fattar enkla svenska ord när det jobbar och bor så mycket svenskar i Oslo. 
 
Efter sushin åkte vi till Telenor Arena och såg Muse. Hade helt glömt bort att de skulle spela i Oslo när vi åkte dit så vi köpte två andrahandsbiljetter samma dag och det var väldigt bra beslut för det var så bra!
 
Dagen efter gick jag på stan, sen glömde vi helt bort att köpa med smash och sen åkte vi hem!