startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Charlie the Forest

 
I fredags mötte jag och Jonatan upp Linnéa, Marie och Sarah på torget för att spendera kvällen på The Rock Bar. Charlie the Forest, eller Karlstads stolthet enligt Axel, skulle nämnligen spela och jag filmade det hela. Reslutat längst upp!
 
Efterår gick vi till Leprechaun och drack mer öl och blev bjudna på snus av bordsgrannarna. Efter det åkte cirka hälften av oss vidare till en fest och vi råkade ta med oss en vilsen örebroare på vägen dit också. Tror han var helt ok välkommen på festen ändå. Mycket bra alla hjärtans-dag!

Chambre

Såhär såg mitt rum ut i september. Det ser väl ungerfär likadant ut just nu om man adderar en jättestor klädhög och popcorn på golvet. 
 

Dumplings


Igår lajvade jag och amanda Niotillfem och lagade dumplings. 

Vi var dock snäppet mer pretto och gjorde vår egna gyozasås också. Eller så berodde det på att utbudet av asiatiska såser inte är så stort i ack Värmeland du sköna. 

Sen började vi vika. Testade oss fram mellan olika vikningar med hjälp av youtube. Jag fastnade för den som ser ut som ett huvudet med huckle. 

Smulan var med. Hon fick avgöra om räkorna Amanda hittade var ätbara eller inte. Hon åt dem inte så vi skippade dem. Bra med djur. 

Sen glömde vi typ bort att laga klart maten för vi började instagramma den istället. 

Men den blev klar och mycket lyckad och jag glömde bort att fota den. Born a blogger. Men såhär såg i alla fall edamamebönorna ut när de var uppätna. Alltid något. 
Sen satt vi kvar vid bordet och pratade i några timmar!
 

Molly

Min farfar har alltså skaffat en golden retriever-valp som till och med får en kattmänniskas hjärta att smälta. 
 

13.10.31: Avesta

Modell //Avesta Sucuri
Makeup // Isabelle Persson
Hårstylist // Amanda Carle
Foto // Astrid Broqvist
(ps namnen är länkar)

La aldrig upp bilderna jag Isabelle och Avesta fotade i höstas. Är väldigt nöjd med den här serien. Känner att de hänger ihop på ett bra sätt. Det är så sjukt kul att fota ihop med Isabelle och Avesta! 
 
Om ni vill se rörliga bilder + lyssna på Tame Impala så kan ni kolla videon längst upp!
 

Slask och selfie

Alltså man får mycket gjort en torsdag om man vill. Har idag: Upptäckt dolda skådespelartalanger då vi började spela in en film på medieproduktionen. Läst en hel wikipediasida om förtalsbrott i Storbritannien. Hållt ett tal om slutshaming på engelskan. Hängt med Linnéa på torget i ca tre minuter. Ätit glass och hånglat litte hos Jonatan. Klart slut.

Spellista: Februari 14

Mina spellistor är mina bäbisar. Har alldeles för många men har dem alla ändå rätt stört sorterade i spotify. Har sedan 2009 gjort en ny lista för varje månad och här har ni min musiksmak i februari 2014. 
 
Klicka här eller på bilden för länk!
 

Senaste tiden genom en iphone


Jahapp så vad har en haft för sig sedan sist då? Jo bland annat varit i Göteborg med Jonatans familj för att fira hans pappas födelsedag. Här äter vi tapas och dricker öl! Innan det hade vi spelat volleyboll..........med en australiensare i andra laget......som om det inte var tillräckligt svårt. Efter tapasen spelade vi biljard och jag hade glömt mitt körkort så Jonatans mamma fick tjata in mig :))) Bra helg, fem av fem. 

Här är vi på Järntorget, skulle jag tro, efter att ha hämtat kläder som Amanda glömt på nyår. Som hon inte ens saknat. Men aja. 
Nån dag har jag tvingat Elaine att lösa rebusar på svenskan. Tydligen var jag dålig. 

En annan dag har Karlstad varit fyllt av helvetessnö. 

Jag har fyllt år och spenderat hela födelsedagsmorgonen i sängen.
Jag har lagat indiskt med Amanda också. Eller hon gjorde hummusen på bilden! Mycket gott. 

För någon vecka sedan blev jag överraskad med tårta av mina kompisar på klassfesten. Tackar och bockar!
Här matar Victoria Sebastian med samma tårta några timmar senare samma kväll. 
Och allra sist på den nämnda kvällen fattade jag och Linnéa det sjukt bra beslutet att ockupera badrummet och bada badkar. Bjud mig på fler hemmafester :))

Här är en annan kväll då vi inte badade badkar men åt pizza, drack vin och körde galenpanna hemma hos Marie i hennes mycket snygga lägenhet. 

Innan vi gick till Tempel där vi stod i kö i en evighet och för att sedan komma in och se att de tagit bort trappen :/
Men det var väldigt nice ändå. Vi drack öl och tappade bort varandra och kom inte ut förrän långt efter de stängt. Då köpte vi mat och åkte hem till Maries lägenhet för *efterfest* som mest bestod av att fyra pers skedade i sängen och en somnade i soffan. 
Nån annan dag har jag lagat paj med basilika och körsbärstomater åt familjen. Och japp jag fotar allt jag äter. 

I skolan har jag tagt selfies efter att jag sminkat mig där då det är nice att sova på morgonen hemma istället för frukost och sånt. 

Nån kväll har jag och Jonatan lagat kikärtsbiffar och tzatziki. Vårt förhållande består av att laga mat, ligga och se på tv-serier. Bra förhållande. Och ni fattar inte hur skönt det är att vara tillsammans med en som inte heller äter kött. Förenklar livet SÅHÄR mycket då man inte behöver vara den krångliga hos den andras familj och man kan enkelt dela en pizza ihop typ. 

Förra veckan var jag hemma hos Isabelle och fick laga mat åt oss medan hon hängde tvätt. Så. Vuxet. Sedan drack vi flera liter rooibos och pratade om Harry Styles och framtiden. 

I fredags lagade jag fisktacos till mig, pappa och Einar. Tycker det blev mycket bra. Det enda dåliga är ju att jag aldrig lär toppa den guacamolen jag gjorde då. 

Samma kväll var jag och såg Daniel Adams Ray med Ida-Maria, Jonatan och hans kompis. Efter år mötte vi upp Marie och jag stal och affisch som på den gamla goda tiden. Lyssnar inte jättemycket på Veronica Maggio eller Kent längre men vad gör det när det ser bra ut på väggen. 
Och igår tog jag en promenad då det var plusgrader ute och snön hade smält så man hade fotfäste för första gången på evigheter. Ingen är gladare än jag över varmare väder. Jag lyssnade på Sandra & Michelles podcast som jag älskar. Den är välklippt och rolig så det är ett tips!

Nån bra tisdag har jag och Jonatan lämnat horisontellt läge och varit på Leprechaun och druckit öl!

Och jag har städat mitt rum så det ser ut såhär för tillfället!
Och så har jag lagat sushi med familj och pojkvän. Han var a nAtuRal på makirullande.