startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Augustihelvetet

Augusti är min absoluta hatmånad. 31 härliga dagar av ångets över att sommaren snart är slut är vad det är för mig. Trots det har det har det ändå varit väldigt väldigt nice. Det började med en regnbåge från tåget. 

Mamma och jag var på utställningar på Karlstad CCC. Stod och grät ikapp till foton av Elisabeth Ohlson Wallin. 

Sen har jag fikat med Linnéa, Marie och Asta. 
Och jag har tränat för första gången på ett år. 
Lagat mat. Tex sallad med halloumi och melon osv. 
En kväll lyckades man se acceptabel ut när man skulle iväg och dricka öl på Leppen. 
Slutade kanske med att lyssna på gamla sommarprat med Thomas Di Leva hemma hos David.
Har tagit bilen till Hultet för att gå jättelånga promenader med olika podcasts. Kolla fint!! Här mådde man verkligen. 

Hängt i vår sommarstuga. 

Haft härligt häng med pingis och öl hemma hos Haglund. Förlorade och blev jättesur. Spillde ut en törley. Ringde upp numret vi hittade i Davids ebayskjorta för att snicksnacka lite med en trött amerikan som sa "can i call you back" men aldrig gjorde det. Sämsta han. 
Åkte vidare till Leppen och anslöt oss till Axels kompisar. Pratade om psykisk ohälsa och hashtags och jag hade under en kort minut ett Gissa Youtube Profilen-quiz med bordet. ":)"
Har lyckats läsa två böcker i sommar också. Heja mig. 

Har åkt till Örebro för att hänga med dessa fina. Här är en arrangerad bild som ska illustrera hur vi skypeade med Amanda medan vi åt nice middag som Hedda hade lagat. 

Anna och jag skakade pina coladas och Maya drog fram en paj. Life was good. 

Såhär fina var vi. Frågan återstår hur José kunde hata oss. 
Vi cyklade in till Örebro City med Mayas nya härliga skor. Mötte upp folk och dansade och snusade och slattade på Satin. Som man gör. Åkte vidare till efterfest. Jag blev väldigt full och slickade Maya i ansiktet och bjöd grabbar på snus. 
Sen började jag jobba igen. På samma jobb som förra sommaren. Fotograferar och pilar med en hemsida för ett byggföretag typ om någon var intresserad. 
Hängt ännu mer i stugan med family. Här målar mamma ett bord på vårat trädäck i vassen. 
Blesssssssed man är som får bo här ändå! Titt på huset vad fint det är. 
Simmade naken bland näckrosrorna i solnedgången och mådde trots hormorer som kukat ur och resulterat i jättefinne ovanför överläppen. 

Sen åkte jag på Way Out West med David (se bild), Josef (se bild) och Axel.
Såå roligt var det här ser vi Axel Boman. 
 

Tora, Gustav, David.
Josef, Axel, Vidar. Not sorry för denna bilden Axel btw :)

På Bananpiren var David och jag svalt intresserade av "Jonatan Johansson" så vi gick ut på nån lastkaj och rökte och vandaliserade och träffade Leif Pagrotsky. Där peakade livet tror jag. 
 
Nästa dag körde jag den härliga sträckan Göteborg - Uppsala ihop med David. Har aldrig varit mer bakis. Kunde inte sluta skratta. Kände mig som en 12-åring. Vi lyssnade på Dregens sommarprat och köpte milkshakes. Två härliga bilder från E4:an copyright David Hellgren. 
 
För att sen anläda till härligaste härligaste Uppland och detta gänget. <<33333 Snyltade på Annas familjs knytkalas med deras vänner. Drack öl i hålan och lyssnade på ljudklipp som Annas hostelkompis från Berlin hade skickat till henne där hon berättade att hon var i London och "the traffic is killing me" och "i'm at The Book Club now your old colleagues says hi". Sen åkte gänget till Palermo!
Maya hade med selfiesticken till dit såklart. Jag drack öl ur en ölkanna och vi körde blodkrona och njöt av tonerna till Snoop Dog. 
Sen badade Maya och Ellen i Fyrisån och David fick ut sin hundtändare från fodret på sin jacka och Anna fyllde år och alla var supernöjda och glada med tillvaron alltså. 
Nästa dag sjöng jag, Maya och familjen Focce för Anna som fyllde 21. Sen öppnade vi presenter och hängde hos familjen Focce. Tände ett öronljus i Annas öra, jag bad Anna "zip me up" i hennes Elsa Billgren-balklänning från nian, spelade Axel Boman på lergök, hängde, gick och köpte chips på Ica Väst och mötte upp med David.

Intog en härlig buffé av chips och oliver osv. Sen låg vi i solen uppe på taket på hus 4 i Flogsta i flera timmar. Pratade om klamydia och Plexus. Sen körde jag hem till Värmland igen. Lämnade tillbaka bilen utan någon parkeringsbot den här gången. 
Sen körde jag ännu mer bil för att fota åt jobbet i Svealand. Här är utsikt från mitt hotellrum i Malmö. ":)". LYXLIVET jag vet. Åt en falafel råkade klampa in på Malmöfestivalen.

Hörde av mig till gulligaste Gabriela som jag jobbade med på Ace i London och hon bjöd hem mig till hennes mkt nice lägenhet för vin och hummus. Vi pratade om ligg med dåliga killar, att klubba i Köpenhamn och hur mycket sex appeal Tyrion Lannister har. Fin kväll. 

Sen körde jag vidare till Göteborg. Åt en cheeseburgare och mådde sådär.
Tillbaka i Värmland igen åkte jag upp till Molkom för ett överflöd av god mat och nice sällskap i form av Linnéa, Marie och Simon. 
Här mådde man också. Vi lekte sanning och konsekvensk, jag gjorde drinkar och hade det nice. 
Vaknade mitt i natten av att David Guetta spelades vardagsrummet. Det var läskigt på flera nivåer. Men vi överlevde och Marie var lika babe nästa morgon. 
Har ätit kräftor 

Samt matchat skaldjuren med min outfit.

Sen åkte jag till Uppsala och bästa Flogsta igen!! Drack öl i Davids studentkorridor. Blev livrädd för hans korridorskompis "Jesse" som var into svensk sopsortering. Tvingade David att läsa igenom vår Londonblogg, lyssnade på Baba Stiltz och hade det nice. 

Samma sak gjorde vi även dag två i Uppland. Sen cyklade vi till Palermo och Anna cyklade in i en stillastående bil på vägen dit :((( 

Hängde i Stockholm och redigerade bilder till jobbet innan mitt tåg hem gick. _Jobbigt_ att veta att det där förmodligen var sista gången jag såg både Anna och David på cirka jättelänge. 

Tillbaka i Karlstad och har jobbat och gått en hel del kilometer då mitt busskort har gått ut och jag inte tänker betala för buss och därför anser att Våxnäs - Stationen är en helt rimlig sträcka att knalla med tunga väskor varje dag. 

Min kurslitteratur har kommit också. Ska plugga lite grafiks design på distans hade jag tänkt mig. 
Har tvingat Marie att bleka mitt hår också. TACK. Har en blond ombre nu woop. Hon fick en öl och wok och sockerkaka som tack hehe. Ska färga vidare i veckan. Spex. 

Har även hängt med Marie utan att hon kletat kemikalier i mitt hår. Här tar vi en cigg utanför Båten. 

Och här sitter vi på Båten med Axel, Hannes och Hannes kompisar. 
Sen har min bror fyllt år, jag har lagat nice mat och druckit drinkar hemma hos Haglunds. 
 
BRA månad. Saknar den redan. Kan kanske försöka leva på de här minnena när jag sitter ensam och arbetslös i Australien med min dyra kurslitteratur om någon månad :-DD Innan det ska jag dock till London för att hälsa på och kolla läget. Ser så så så mycket fram emot det!!!