startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Kanelbullens månad

Tjo detta är hur det som brukar kallas livet såg ut genom min iphone 5s kameralins 2016. Häng med. TT var grann som vanligt. Skådespel till utsikt vi har från läggan. 


Har varit i skolan:--)


Har varit på museum med skolan. Här på kanelbullens dag! Olivia och jag åt falafel på nåt torg innan vi kollade på en utställning om artistbooks.


Benben i skolan. 

 

Höll fortfarande på att så kallat bygga bo. Här hade vi köpt växter på Oasen aka en av Skånes bättre källare till blombutik. Andra ställen vår inredning kommer från är soprummet. Hitills har vi fyndat BLAND ANNAT: skiiiitdyrt diskställ, en tavla, tjugo paket kaffe, tallrikar, en höganäskruka, en vanlig kruka, ett par skor till Anna. Listan kan fortsätta i all evighet skojar ej. Som om pojken me guldfickornas guldfickor hade fått ett barn med Vidbehovsrummet och lämnat det mitt på vår innegård, det är vårat soprum det.


Gått runt i Västra Hamnen och stirrat på havet mmmmm. Danmark syns också på bilden om man trycker ansiktet mot skärmen. Tom när det är tre pixlar högt är det vackert mmm. 


Var på korridorsfest och en till korridorsfest i Lund! Kul! Gjorde en memeloppa med Klara! 


Malmö By Night. Beatyfull. 


En helt vanlig kväll på Lil Leap Street har sett ut såhär i Oktober månad. Ätit tapas (chips med dipp) och kollat om första säsongen av Bron efter att på flashback läst att Saga Noren ska bo på våran gata !!! Tog oss sex timmar och 40 minuter in i säsongen innan vi kunde skymta vår våning. Men det var det VÄRT. Fan vad fin den var. Meta att sitta I den och se den I datan samtidigt. 


Maya har varit här! Kolla drömmig utsikt på båda sidor av fönsterrutan. Inte varje dag d. 


Vi åt sushi och drack vårt inflyttningsbubbel vi fick av Lena Björnen (mamma o pappa). Gottfillibabba. 


Helt autentiskt möttes jag av detta en dag när jag skulle gå hem från skolan. Ida och Dante stå där i synk med matchande outfits som den där emojin med de skuttande tjejerna i svarta baddräkter och öron. Sjukt. 
 

Snäll-David tog snälltåget hit. Snällt!!! Gjorde mitt bästa för att visa det lilla lilla jag vet om Malmö. Statuerade iaf ett litet exempel och köpte falafel och sen gick vi till Möllan och jag hustlade till mig avokado gratis och sen var det taco fiesta i Västra Hamnen och sen såg vi Axel Boman på Babel. 


En annan kväll spelade vi Wild Kidsspelet eller nåt annat roligt spel med Klara och Axel. Sen gick vi till nån bar och David smygfotade Ola Söderholm med blixt. 


På Lil Leap kollar vi inte bara på tv utan ibland sjunger vi också. Anna gör en bra cover på Let's go nu är jag din yo här efter vi hade pratat skit om Krunegårds sommarprat över en linsgryta. Stark cover trots fyra strängar på gitarren. 


Dante och Ida i Lund efter jag missat min sista buss hem en kväll :-)


Mitt krypin.


Sen blev det halloween! kul! Olivia hade gjort en mixed material flamingokostym i bland annat papier mache. Jag var såklart en pumpa. Med spexiga lösögonfransar. Lösögonfransar som även räckte till Malin den kvällen då jag var tvungen att klippa bort hälften av dem för att de skulle passa på mina små skalbaggsstora gluggar till ögon.


Julia hade bäst sminkning!! Sjuk!!


Jag hetsade förmodligen fram en lekstämning. Obs ej att förväxla med lekfull stämning utan jag menar mer att jag tvingar alla att spela spel och dricklekar som tydligen folk tycker är skittråkigt på fest?? Jahapp. Oktobers insikt TYVÄRR.


Sen åkte Malin och jag till Babel. Pumpaperuken följde med och gjorde sen en tour på olika bekanta och obekanta skallar. Här Ellen! En favoritskalle som var på besök!


Även Axels! Också en favorit. Fräscht med en blunt page och polo faktiskt. 
 

Sen hade vi fest på Lil Leap en kväll. Hade dekorerat som fan med ballonger, ljusslingor, discokula, spexig lampa, konfetti från Babel från kvällen innan (festive on a budget såklart) och danska flaggan nerkörd mellan D och G-strängen på guran. 


Kolla fint! En pumpa med en baginbox hade vi också, inspirerad av Davids snapstory från kvällen innan. Gott med proviva som så kallat groggvirke förövrigt?


Sen efter många om och men och flera missade bussar hamnade vi på Norra Grängesbergsgatan. Kul! 


Dagen efter stekte Maya pannkakor och städade och var en hjälte och jag låg däckad på soffan med migrän :((
 
Slutet gott allting gott.