startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Junis


Tja här kommer junisammanfattning. 20 dagar in i juli. Men 1 sent inlägg är bättre än 0 inlägg som man brukar säga. Har varit förkyld absolut hela månaden. Men också haft framtidspanik!!! Kul! Över framtiden osv som vanligt. 


Jag började juni med att sticka till Gbg för att jag skulle till Lund. Fick härlig sovplats och härlig middag och härlig breznak hemma hos Axel o co. Tog en öl med Klara och Erica på kvällskvisten och blev serverade av en härlig tjej i kort kjol med brasilianska flaggan på bra bar. 


Sen var man i Lund tre sek för intervju och provdag och och det gick BRA. Tog en selfie. Inte i Lund iof. Där bodde jag hos Mayagullet. Vi åt falafel intill Domkyrkan och jag somnade på fotändan i hennes säng runt tio på kvällen när hon hade högläsning ur hennes facebookfeed. Mysigt!


Sen var det student aka min bästa högtid. Man får klä upp sig och vandra mellan bufféer i olika trädgårdar och ha en jordgubbstårta i ena handen och bubbel i andra under nån syrén, fantSTiSK högtid. Man får också springa på Alice i ett partytält på min gata!


Sen kan man gå på fest med 02:or (obs skojar ej obs) med Alice och hennes kompis Victor hos min brors kompis. Vi mådde mest av alla. De hade vodka på box och Alice och jag spelade Zara Larsson och jag åt en paj med min bror. 


Har varit arbetslös och haft panik men har haft tid att äta nice frukostar varje morgon och lyssna på raddio och glida runt hemma. Jobba På Brännan osv. 


Har hängt med Linné och Maria som jag har råkar kalla dem i snitt en gång i veckan ända sen vi lärde känna varandra på en samhällskunskapslektion år 2011 när vi bondade över memes på tumblr. 


Hängt mkt i stugan ätit korv på en klippa och glott på Vänern. 


Nämnda Vänern. Den har det glotts mycket på från många härliga vinklar och perspektiv. Detta perspektiv är ju ett favoritperspektiv men även på Sandgrund har nice stirrande skett denna månad. 


Lyssnat på podcasts och gått/sprungit i skogen mmm. Snabb recension av sommarprat 2K16:
Tom Malmqvist: 4/5
Emil Jensen/Jens Lekman (d är väl samma person?): 5/5
Markus Krunegård: 2/5


Lagat nån äcklig ursäkt till sallad på det som fanns i kylskåpet. Vsg för bild.


Blivit ivägtvingad för att dricka öl på Båten. Skulle egentligen plugga men Marie hade redan sminkat sig och skickade en bild på sina ögonbryn och det kan man ju inte argumentera emot så fick gott pallra mig iväg till buss 500. Samma kväll som jag skällde ut chefen på Tables efter notor lol:D Eller ksk iof var en annan kväll många gånger har man druckit öl i Charlestown. Många gånger har man även kollat EM i samma sammanhang.


Haft panne pga inte veta vad jag ska göra i höst eller om man borde flytta iväg och söka något jobb osv osv.


Haft samma panne blandad med PMS en kväll och låg hemma i fosterställning men sen blippade det på fb med meddelandena "astrid kommer du?" och "båten?" och då slutade man ha pmspanne och hade ist en nice kväll och såg en nice solnedgång tex. 


Kört runt med David, köpt shakes lol stirrat på vatten som vanligt och snicknackat. 


Tagit tag i saker och ting och och skrev ett CV. Var 1 sek från att flytta till Oslo med norskt CV kirrat och kortuppgifter ifyllda på SJ men tänkte att jag ger platsbanken Värmland en sista chans och där låg två härliga jobbannonser och sprattlade och tur var väl det.


Jag och David har picknickat och ätit frukt. Hade kvällen reflekterat kring att vi aldrig bråkat men tji fick vi för god stämning var det inte inne på Coop Herrhagen pre picknicken när vi skulle välja juice och David vägrade köpa Glocken Gold (obs länk). 


Hängt ännu mer i stugan.


Sen var det midsommar. Fullspäckad midsommar. Hann binda tre, fyra kransar! Hann bada två gånger!


Hann vara i Bäckhammar med family och fira, sen förbi Picassoskulpturen (känd från snapchat) och ut på en ö och sen iväg till Karlstad.


Mötte upp Linnéa och Simon och Asta och åkte på mkt random skatemidsommar där vi badade i en tjärn. 

Skejtmidommarstång:)Sen fick jag en arbetsintervju ! Och ett jobb ! Fram till mitten av augusti, perfekt ! Hade mindre panik och spenderar para som aldrig förr iom detta.


Hållit i tuschpennor och lyssnat på podcasts. 


Varit på Putte i Parken med David och Marie osv. Kastade mkt pil och hade sönder många dyra vinglas på förfest:)
 
Klart slut! In conclusion! Mkt bra månad trots stressigt! Men nu är allt mer än löst och man mår riktigt bra i Hotland! Kul! Tre veckor lr ngt har man kvar här innan man flyttar till Skaune då man ska plugga litte och bo i Malmö tack vare pingelpärlan Anna De La Fuc <333