startsida   arkiv   kategorier   info   länkar

Feb

Hi detta är vad jag hittade på i februari. Mkt bra månad. Sista sommarmånaden och allt. Min telefon blev stulen av nån idiot i början av månaden vilket innebär: inte så mkt vscofilter i detta blogginlägg. Bra i guess. Determinism ksk som Zara Larsson skulle säga. 


Detta är alltså när allt gick utför en kväll och min telefon blev stulen osv. ^^^ OBS hade jättejättekul kväll vi var överallt. Kollade liksom knappt på telefonen på hela kvällen pga hade "too much fun" för att citera ett sms Rosie skickade till vår manager en morgon efter en festkväll för att meddela att hon inte tänkte dyka upp till jobbet. Så ja inte för att låta som nåns farmor men därför jag märkte först nästa morgon att telefonen inte låg i väskan aja aja. 

Från samma kväll när vi försökte gå till spårvagnen.
 
Fin fin utsikt från tåget!!

Har druckit kaffe. 

Har lagat nån go sallad med halloumi, nektariner och broccolini. Ser ksk inte mycket ut för världen men min housemate Tahlia yttrade ordet "wow" och "nice" när jag mixade ihop detta. Ksk var hon bara imponerad att jag lyckades laga mat utan att sätta eld på maten något hon lyckades med två gånger under samma vecka i februari. 
 
Har varit på nåt tråkigt "rock"gig med Akira och Travis och nån mer säkert. Gud vad man inte uppskattar den musiken längre men hade jättekul iaf!! Fick skryta inför rockkidsen att jag bor med trummisen från nåt "coolt" "känt" melbourneband de älskar. Skönt att glänsa. 
 

Very Melbourne med "2 sugas pls" ja. Men har cyklat mkt som vanligt ja. Inte rädd längre!! Käken är nästan helt bra också. Den gör fortfarande ont och mitt bett på högersidan går fortfarande inte ihop och jag kommer inte kunna öppna munnen lika mkt som innan le accident men ey kan äta sushi och hångla igen!! Tex. 


Chillat runt med Akira som vanligt. Här påväg till från hans kompis Lous hus för fest där alla på festen did balloons (mm vägra australienska ord som "nangs" ja) och var 18 år och alla jobbade på McDonalds (japp vägrar säga "Maccas" trots ett halvår på denna ö). Dunno. Eller så var det Whitenight då vi chillade hem till mig och åt en tre kilos pizza och gjorde whiskey sours och sen åkte in till CBD.


Kollat på solnedgång i Abbotsford. Solnedgången sög men aja. Hade en fin tshirt som storeholdern Simone drog fram en lunchrast på jobbet och gav till mig pga tyckte jag skulle va cute i den. : ' ) Gulligaste hon. 
 
Lyssnade på Mac Demarco och pratade om Courtney Barnett och drack öl och åt morotskaka från jobbet. 
 

Köpte en avokado och var pank i en vecka (nästan jk) men det blev goda vietnamesiska vårrullar av dem. Med nån housemates siracha i trädgården. 
 

Har hängt på Rooftop med Rosie. 


Har cyklat genom Carlton för att cykla till jobbet och kolla mitt schema då jag inte kunnat smsa mina managers lolz.
 

Maddy klev in på mitt nya jobb en dag med hennes housemate och vi båda skrek. Hon sa att hon spontant skulle dra till Asien på obestämd tid och undrade varför jag inte svarat på sms och jag sa att inte fått dem men all good och vi hann catcha up/säga hej då på Industry Beans en förmiddag innan hon drog. Jag fick tre kassar med kläder och body lotions och fotoramar och annat som man tydligen inte behöver i Angkor Wat. 


Min gata ^.


Samma utsikt från samma tåg mellan Thornbury och North Richmond. Aasdfdg älskar Melbourne ändå. 


Akira och jag har druckit kaffe på Archies och pratat om vår tyska favvokollega. Jag hade nån psykos och beställde en cappucino vill jag minnas. Uppskattade det. Omvärderade kaffe och ifrågasatte life. 


Varit på Toff med Simone. Fick betala fullpris för drinks ugh (skoja (skojade inte) )och pratade om ätstörningar. 


Köpt sushi på denna dreamy japanska mataffären. Känns som att vandra runt i ett sjukhus i en animeserie pga så vitt och kliniskt rent och obvi japanskt. Lol. 


Köpt souvlakis och little fat lamb nån kväll och tagit spårvagnen några stopp norrut för att gå på nice hemmafest i Preston. Mkt disco, mkt ljusslingor, mkt mustacher. Kul var det. Nån hade med sangria i en stor takeawaymugg från nån bio. Jag råkade förolämpa Akiras kompis Darcys namn. 
 

Tvingat Rosie att klättra upp på hennes tak igen trots att hon skadade sig där för några veckor sedan oups. Gick bra denna gången. Vi drack fem dollars-rosé och pratade om Primark och planerade att åka till Sydney. 
 

Tvingat Akira att köpa mig två sushirullar och möta mig på Flinders för att åka till Brighton Beach.
 

Vi kom dit och det började spöregna och det sög. Stod och väntade ut regnet och var på dåligt humör i ett offentligt omklädningsrum med en vietnamesisk familj och bredvid en blodig binda som det kröp spindlar på. Trots att man ksk ej va på topp bestämde vi oss för att inte ge upp och klättrade ner på några klippor, drack öl och solen kom tillbaka och det var varmt och nice. Sen åkte vi och åt dumplings i CBD.
 

Rosie + housmates hade mkt nice roligt fest hemma hos sig. Tema "dress in yo fines crackhed clothes" fast man såg iof ingen skillnad på de flesta. Några randoms stal tre telefoner plus modemet i huset lol. Själv hade man ingen telefon nån kunde stjäla. Tips!!!
 

Alex bor också där som jag jobbade med förra året. Här feat. citroner. 


Samma fest. Vasil o Clementine. FantastisK bild om jag får säga d själv. 
 

Hade en nice morgon då jag var tidig till jobbet och hann köpa kaffe osv och gå runt och må i Fitzroy och älska Melbourne. 


Hängt mkt på Magic Mountain som vanligt. Här med Freddy och Rosie och en stulen bmx : (


Har mått på nya jobbet på Gertrude Street. Haft chill wine training tex. Jobbar med att servera fried chicken i snygg diner. Fancy, pricey fastfood med (ekologisk) wine service osv. Det är så profesionell plats att jobba på vilket för omväxlingens skull är SÅ nice. Älskar d. Min nya chef älskar mig pga jag är svensk och han hade en svensk gf en gång i tiden som han då obvi ksk inte är över. Han köpte en jävla ost och dyrt bröd till mig speciellt från nån fancy matfestival en dag??!+ Men älskar hnm vi har hittills hunnit beta av de svenska samtalsämnena: Gävlebocken och filmen "Heartbreak Hotel" från 2006.

Har lagat och ätit pad thai. 
 

Tog en taxi till Docklands med Simone och Akira för att möta upp några andra som jobbar på markaden. Vi drack öl, kollade på solnedgång och åkte sen tillbaka till Fitzroy för att dansa på Daydreams och Glamorama. Kul kväll!
 
Avslutade febban med att Rosie tog ut mig för dinner :') Finaste bläddra i meny där priserna började på +40 dollar med nymålade primarknaglar. Best dinner vi mådde. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback