Stäppsparv

Stäppsparven häckar i stora delar av i öster. Det är en och hela den globala populationen övervintrar på den. Den uppträder sällsynt i och har även observerats i Sverige, men observerade individer kan vara förrymda burfåglar, vilket stöds av att antalet rapporter minskat i takt med att importen av fåglar minskat.

Den med den västligare (Emberiza melanocephala) i två områden, söder om där dessa båda arters häckningsutbredningar överlappar. Deras sång är också identisk enligt Ernst Schüz (1959). Trots detta behandlas de oftast som separata arter.


Portfölj

En portfölj är i ekonomi en kombination av ett antalsom till sin natur minimerar. Vanligast brukar det röra sig om olika som. Man kan i princip använda sig av vilken typ av produkt som helst, såsom fiskar eller jordgubbar, bara de har ett.

tomas ekström

Tomas Ekström, född  är en svensk som debuterade med diktsamlingen "Elvis, kattsand & andra viktiga saker" årEkström är ockör den unglitterära  som utgivits sedan år  och driver tillsammans med Jonas Svensson 

 lanserade han boken "Elektrisk matlagning" (som i  nämndes som en av årets fem bästa böcker) och turnén Poesitåget där han tillsammans med läste poesi till elektronisk musik av  2008 representerade Ekström, tillsammans med Paul Nilsson, nutida svensk poesi under ett seminarium för poeter och översättare i Barcelona. Resultatet av dessa översättningar publiceras i bokform i Spanien 2012.

2002 vann Ekström första pris i en internationell poesitävling arrangerad av Heterogénesis förlag i. 2010 tilldelades han kommuns kulturstipendium.


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0